спорт

Начало | спорт | 24 деца първи видяха стадион "Берое" отблизо

24 деца първи видяха стадион "Берое" отблизо

Аз детето | 2014-06-06

24 деца първи видяха стадион "Берое" отблизо

24 деца от IV ОУ "Кирил Христов" бяха първите, които участваха в първата по рода си обиколка на стадион в България „Берое". Учениците надникнаха в съблекалнята на представителния отбор, разходиха се по коридорите и видяха всички помещения на съоръжението, а освен това получиха много полезна и любопитна информация за историята на "Берое" и неговия дом, разказана увлекателно от екскурзовод. Децата останаха изключително доволни от видяното и си направиха много снимки за спомен от историческия за стадиона и клуба момент. Като първи гости те получиха и специални подаръци от ПФК "Берое".

Както е известно клубът стартира нова инициатива за всички фенове на "Берое", любители на футбола в България, гости и туристи в Стара Загора – туристическа обиколка на стадиона под Аязмото, припомнят от Пресцентъра на клуба. Всеки желаещ да се включи в някоя от предстоящите обиколки трябва да заяви това свое желание на e-mail адрес tours@beroe.bg или да се запише във Фен магазина на "Берое", който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). При записване ще бъде получено и потвърждение за най-близката или удобна дата, за която има свободни места. Максималният брой посетители за всеки тур ще бъде 15 души. Първата обиколка за посетители е насрочена за 14 юни от 13 ч. Ако има повече желаещи от предвидената група ще бъде организирана и втора за съответния ден, която ще стартира в 14:30 ч.
Следващата дата за обиколка е 28 юни, отново в същите часове. Графиците на предстоящите обиколки ще се обявяват месец за месец в официалния сайт на клуба.

Входът за тура ще бъде 1,50 лв., като всеки включил се ще получи подарък от клуба на тази стойност!

Снимка: ПФК "Берое"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град