Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Зомбита и хора ще живеят в хармония... почти в новия филм на Дисни

Зомбита и хора ще живеят в хармония... почти в новия филм на Дисни

Аз детето | 2020-01-07

Зомбита и хора ще живеят в хармония... почти в новия филм на Дисни

Помните ли красивата мажоретка Адисън и зомбито Зед! Те са главните герои в хитовия филм на Дисни „Зомбита“ от 2018 година и през 2020 се завръщат отново. Този път обаче всичко е далеч по-различно. Адисън и Зед най-накрая могат да излязат заедно открито, а хората в Сийбрук най-накрая са приели, че зомбитата не са чак толкова страшни. Поне не и когато става въпрос за филм на Дисни. Най-накрая зомбитата са добре приети в обществото със своите мечти и желания или почти... В първата пусната песен виждаме как група нови мажоретки твърдят, че „Green hair is so whatever,“. Това ни караше да се питаме дали няма да гледаме почти същата история отново... Зеленокосите ще се карат с красивите мажоретки и ще се опитват да се впишат в обществото... Дано не е така, защото тогава филмът определено ще е „so whatever“.

Това обаче няма да е съвсем така, фенове! Не се притеснявайте! Очаква ви чисто ново зомби приключение! „Зомбита 2“ ни среща отново със Зед и Адисън, точно когато се подготвят за бала по случай завършване на учебната година. Всичко върви чудесно! Разменят се покани, учат се танци и кипи трескава и весела подготовка... Докато в Сийбрук не идват група млади върколаци... Ето това вече е голяма изненада.

Можете да се обзаложите, че тази нова заплаха за хората кара възрастните от града отново да вдигнат бариерите и строгите правила, които ще засегнат не само върколаците, но и зомбитата... А всичко вървеше така добре! И докато Зед се опитва да стане президент на училището, за да може прогресът към единство да продължи, Адисън успява някак си да се сприятели с върколаците, което предизвиква разрив между нея и Зед, което кара зеленокосия красавец да саботира усилията на Адисън, за да разбере дали тя наистина принадлежи на върколаците. Когато измамата му се разкрива и Адисън ще трябва да се изправи пред истината за нейната идентичност. Тогава най-накрая ще разберем и една голяма мистерия – как и защо цветът на косата ѝ е точно такъв. Тогава зомбита, мажоретки и върколаци може би ще открият истинския смисъл на общността и приемането, а може би разделението между тях ще стане още по-голямо...

„Зомбита 2“ ще се излъчи премиерно по английскоезичния Дисни Ченъл на 14-ти февруари от 20 ч. Очакваме го и озвучен на български около края на февруари или началото на март. А докато чакаме се насладете и на първата песен от новия филм озаглавена „We Got This“. Бива си я!



Коментари
10 коментара

Лора , ,

Публикувано на 02.03.2020

Ot kolko chasa e

Диана , ,

Публикувано на 03.04.2020

Кога ще излезе онлайн на български

От редакцията: И ние още го чакаме, дано е скоро.

Ивайла , ,

Публикувано на 04.04.2020

Този месец ли ще е

От редакцията: Би трябвало, все пак световната премиера беше още на 14-ти февруари.

Виктория , ,

Публикувано на 15.04.2020

Скоро ли ще е и заради карантината ли се забвят

От редакцията: Здравей, по принцип световната премиера беше още през февруари. Ако провериш в чуждите сайтове за филми, има го вече, но няма български субтитри или озвучаване. За съжаление доколкото разбрахме на български официално ще се забави, защото заради епидемията сега не могат да го озвучат.

Василена Христова, 12 г.,

Публикувано на 08.05.2020

Не ми дава да гледам филма. Защо?

Михаела Стуканьова, 11г. г.,

Публикувано на 10.05.2020

А кога ще го пуснат с български субтитри?

Кристи Владимирова, 10 г.,

Публикувано на 18.05.2020

Ще ни информирате ли когато е премиерата

От редакцията: За България все още не знаем, но ако разберем нещо задължително.

Map А, 9 г.,

Публикувано на 20.05.2020

АЗ ХАРЕСВАМ ТРЕЙЛЪРА

Кристи Владимирова, 10 г.,

Публикувано на 31.05.2020

Има ли точна дата за пускане на зомбитата2 в Дисни на български

Николета Иванова, 15 г.,

Публикувано на 21.11.2020

Аз пак го търсих но не го намирам дали е излязъл на бг субс! Имаш ли информация?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град