интересно

Здрач

Славена Любенова | 2010-10-01

Здрач

Моята любима книга е "Здрач". Ето малко и за нея.
Когато майката на Бела Суон започва да пътува с втория си съпруг, 17-годишното момиче напуска дома си във Финикс и отива да живее при баща си в малкото градче Форкс, Вашингтон. Бела винаги е била различна — тя не се интересува от модните тенденции при връстниците си и не очаква животът й особено да се промени. След незалязващото слънце на Аризона, мрачният климат на Форкс й изглежда много екзотичен — както и новите й съученици, семейство Кълън. Неземно красиви и изключително затворени, те са различни от останалите хора — дори повече, отколкото тя е очаквала, защото те са семейство вампири, които се хранят с животинска кръв без да нараняват хората.

Бела се влюбва в Едуард един от братята в семейството на кръвопйците. Тя се изненадва, защото той не се появява с останалите на другия ден, защото вампирите не могат да излизат на слънчева светлина.
Бела и Едуард се справят с много трудности по пътя към любовта си. Едуард е много бърз и силен и може да чете мисли, а една от сестрите му може да предвижда бъдещето.

За тази книга разбрах след като гледах филма, но книгата ми хареса повече. За самия филм разбрах от братовчедка ми през миналото лято, когато вечерта го гледахме заедно. Надявам се да ви е харесала и да я прочетете.

Участва в конкурса "Разкажете ни за любимата си книга"



Коментари
4 коментара

Симона -, 11 г.,

Публикувано на 28.10.2010

Здрач е страхотен!гледали ли сте филма?Много много много много много много го харесвам

Juji ..., 12 г.,

Публикувано на 28.05.2011

Mnogo typa kniga i film

Rosi , 12 г.,

Публикувано на 11.02.2012

Mnogo sa qki i geroite i knigite i filmite!Vsi4ko e mn mn qko!

Наталия Докузова, 12 г.,

Публикувано на 10.02.2019

Заради Здрач аз дишам ,живея и се разраствам !!! Ако има някой ,който не го обича за мен той не е човек !!! ОБИЧАМ ТЕ ЗДРАЧ !!№

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град