конкурси

Начало | конкурси | За рождения си ден Пипи Дългото чорапче раздава подаръци – участвайте и спечелете!

За рождения си ден Пипи Дългото чорапче раздава подаръци – участвайте и спечелете!

Аз детето | 2020-05-22

За рождения си ден Пипи Дългото чорапче раздава подаръци – участвайте и спечелете!

Тя е най-добрият ловец на спунк в света, тя има кон на балкона си и мие пода като се пързаля по него с четки на краката! Тя има лунички и изобщо „не страда от тях“, баща ѝ е негърски крал. Тя е енергичната, понякога пакостлива, но винаги щедра и добросърдечна и всички я познавате под името Пипи Дългото чорапче! И само преди броени дни любимата ни героиня с лунички и щури рижави плитки навърши цели 75 години! Можете ли да си представите? И какво според вас може да прави Пипи на рождения си ден! Най-вероятно е на балкона при коня или пък е поканила вкъщи Томи и Аника и в момента изяждат третата подред торта.

Но Пипи не е забравила и за вас! Торта няма как да ви донесе, но пък затова има друга специална изненада. Само героиня като Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче може да раздава подаръци за рождения си ден! И ще го направи точно за вас! При това в замяна иска нещо много просто. Трябва да изпълните само 2 условия. Понеже Пипи много харесва нашия сайт и смята, че в профила ни в Instagram има интересни снимки ви моли да го харесате. А след това да напишете и коментар под поста ни във Фейсбук с който да отговорите на въпроса „Кое е най-важното нещо, което си научил от Пипи Дългото чорапче?“.

Да, знаем, Пипи е много модерна с тези социални мрежи, но пък да участваш в играта и да получиш подарък от нея е лесно, нали? Така че какво още чакате – очакваме ви до 31-ми май, а след това трима от участвалите ще спечелят новата и доста интересна книга „Пипи празнува рождения си ден“. Така че действайте още сега!

Преди това не забравяйте да прочетете и общите условия за участие, защото е важно да знаете!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град