Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Все по-близо сме до разкриването на „Тайната на Артемис Фоул“

Все по-близо сме до разкриването на „Тайната на Артемис Фоул“

Аз детето | 2020-03-02

Все по-близо сме до разкриването на „Тайната на Артемис Фоул“

Този юни е време да „запретнем ръкави“, защото ще трябва да разгадаем „Тайната на Артемис Фоул“. Още през 2019 година впечатляващата продукция на Дисни, базирана на първия роман от популярната поредица на Оуън Колфър, набра популярност сред феновете на фантастичния жанр, привличайки вниманието с първите кадри от тайнствената история, която ще разкаже. Новият трейлър на филма категорично засилва любопитството към мистичните взаимовръзки между нашата реалност и екзотичните нови светове и герои, които ще се разкрият пред нас, и неимоверно увеличава нетърпението месец юни да дойде колкото се може по-бързо.

Той е умен, безстрашен и е само на 12 години. Той е Артемис Фоул, който е поставен пред изпитанието на живота си и ще посрещне съдбата си лице в лице. Могъщите тайни, които обичаният му баща пази дълги години, водят до най-епичното приключение за него и до челен сблъсък на интереси, очаквания и … разкриването на неподозирани светове. Към Артемис и неговия гениален престъпен план за спасяване на баща му се присъединяват талантливото гигантско джудже Сламчо Челюстокопач, феята Бодлива зеленика, която няма нищо общо с малките, симпатични феи, с които сме свикнали и още много колоритни герои, които формират мащабна армия по пътя към непознатото. Въздействаща история, много иновативни технологии и мистика в един общ баланс, екшън и невероятни визуални ефекти ще придружат и подсилят ефекта от фантастичния разказ, който Артемис ще ни сподели.

В главната роля влиза младият и талантлив Фърдиа Шоу, а сред останалите звезди във филма са Колин Фарел в ролята на бащата на Артемис, Джуди Денч, Джош Гад, Лара Макдонъл, Нонзо Анозие, Тамара Смарт и др. Режисьор на филма е Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Пепеляшка), а сценарият е дело на Конър МакФерсън, Майкъл Голденбърг и др.

На 5 юни се пригответе, защото най-сетне ще разкрием „Тайната на Артемис Фоул“. Въпросът е, че и той трябва да разкрие много тайни…



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град