Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Тромавото момче с огромно сърце Разбивачът Ралф се завръща за ново вълнуващо приключение в „Ралф разбива интернета“

Тромавото момче с огромно сърце Разбивачът Ралф се завръща за ново вълнуващо приключение в „Ралф разбива интернета“

Аз детето | 2018-03-01

Тромавото момче с огромно сърце Разбивачът Ралф се завръща за ново вълнуващо приключение в „Ралф разбива интернета“

След като завинаги префасонира света на аркадните видеоигри в хита на Дисни от 2012 г., Разбивачът Ралф, лошото момче с голямо сърце се завръща за ново вълнуващо приключение, в което той и верният му другар Ванилъпи се впускат в необятните простори на интернета, който никога вече няма да бъде същият след тяхната разбиваща намеса.    

Действието на „Ралф разбива интернета“ се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Режисьори на Ралф разбива интернета са Рич Муур и Фил Джонсън, а продуцент е Кларк Спенсър, чиято работа вече познаваме от „Разбивачът Ралф“ и „Зоотрополис“.

Ралф разбива интернета в кината на 2D и 3D на 23 ноември.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град