малък готвач

Начало | малък готвач | Торта с праскови

Торта с праскови

Симона Давидкова | 2012-05-10

Торта с праскови

Продукти:
2 или 3 готови блата за торта
крем от праскови или нишесте от праскови или сметана
компот от праскови
пръчици за поръсване или 1 портокал за украса

Начин на приготвяне:
Първият блат леко се напоява със сока от компота, след това се поставят парченцата праскова и крема (нишестето или сметаната). Същата процедура се извършва и с другите блатове. Накрая цялата торта се залива с крем и се поръсва с пръчици за декорация или се украсява с един портокал разделен на парченца. Оставя се в хладилника за 5-6 часа, за да се стегне. След това е готова за поднасяне.
Добър апетит.

Вижте още:
Красиви и вкусни торти
Бърза детска торта
Торта шоколадка
Бананова торта с какаови блатове
Лесна и вкусна торта
Бърза и вкусна торта с крем
Палачинковата торта на Алекс
Лесна супер торта
Коледна торта „Къщичка в гората“
Торта с червеи
Шоколадова торта
Торта таралеж
Целувчена торта с портокали
Сладка палачинкова торта
Бисквитена торта



Коментари
1 коментар

Ивайло Димов, 11 г.,

Публикувано на 16.11.2012

Измисляйте повече такива торти като тази.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град