любими герои

Начало | любими герои | Тими Провала е новият и по-добър Дръндьо

Тими Провала е новият и по-добър Дръндьо

Аз детето | 2015-10-21

Тими Провала е новият и по-добър Дръндьо

p> Да сте изгубили нещо напоследък? А имате ли враг в училище? Урокът по „Човек и природа“ измъчва ли ви? Майка ви не позволява да си имате свое пространство и домашен любимец? Има кой да реши всичките ви проблеми!

След поредицата „Дневникът на един Дръндьо“ на Джеф Кини новата мания на младите читатели е Тими Провала и патрньора му Мечо Тотала, които разрешават детективски случаи в своя квартал.

Запознайте се с Тими Провала и Мечо Тотала! Запознайте се с най-известният детектив Провал. Не, всъщност не! Това е Тими Провала, просто едно нормално дете, с големи мечти. Тими прекарва почти целия си ден в разгадаване на случай, които съучениците му задават. Той може да не е много добър в това, но това е начин на живот. Най-важното е, че Тими е сигурен в детективския си талант и че в бъдеще го очакват слава и богатството. И всъщност няма защо да се съмнява, неговата детективска агенция „Тотал Провал“ ООД е единствената, която може да разреши най-заплетените училищни случаи. А те наистина са страшни, само си представете, какво бихте направили вие ако трябваше да разкриете внезапното изчезване на бонбони, мистериозно починал хамстер или ужасяващата разруха с тоалетна хартия. Така че ако имате такива случаи за разрешаване, не се колебайте и заповядайте в най-реномираната детективска агенция на света „Тотал Провал“ ООД. Ще ви посрещне 11-годишно момче с червен шал и шапка с надпис „бисквити“, а на подметките на обувките си е записал две важни житейски правила. О, ще заварите и 680-килограмовия полярен мечок, а двамата заедно още от вратата ще ви почерпят с безплатно сирене. Ако ли пък нямате време да отскочите лично, нито да се свържете с тях по тимифона (често дава заето, нали разбирате), то задължително прочетете наръчника на Тими за разрешаване на случаи.

Ще се научите да мислите като детектив, как да намирате изгубени вещи – от бонбони, чорапи и обувки до колело например, как да се справяте с враговете си, с конкурентите и с досадниците, как да „атакувате“ трудните уроци и най-вече как да се забавлявате. Е, понякога стават и грешки, но те са, за да се учим от тях; те са пътят към величието!

А като споменахме за обувки... На вашата лява обувка все още нищо ли не пише?



Коментари
1 коментар

sport sport, sport г.,

Публикувано на 18.01.2016

ne e verno

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град