конкурси

Начало | конкурси | Станете част от семейството на „Феноменалните 2“ и спечелете страхотни награди

Станете част от семейството на „Феноменалните 2“ и спечелете страхотни награди

Аз детето | 2018-06-11

Станете част от семейството на „Феноменалните 2“ и спечелете страхотни награди

Разбрахте ли новината? На 15-ти юни отново ще бъдем феноменални. Четиринадесет години след като Феноменалните на Брад Бърд спечели сърцата на малки и големи и се превърна в световен хит, получил награда „Оскар“ за най-добър анимационен филм и приходи от над 633 млн. долара, уникалното семейство на Боб и Хелън Пар се завръщат за ново незабравимо приключение. Този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Хелън, докато Боб трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата.

Във „Феноменалните 2“ супергеройството все още е в нелегалност, но мистериозният бизнесмен Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предишния статут на семейството. Той обаче проявява повече интерес към Еластина, отколкото към нейния съпруг. И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му, които избухват със страшна сила.

Сигурно вече сте видели в трейлъра как докато Боб държи малкия Джак-Джак той киха, но вместо обикновеното „апчих“ успява да пусне лазери, огън и дори да предизвика мълния. Убедени сме, че за Боб това не беше смешно, но ние се посмяхме на воля. Тогава не е чудно защо задачата, която г-н Феноменален трябва да върши се приема доста неохотно от негова страна. Но пък това означава много смях за нас! Също и приключения. Ще видим Хелън, която хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб, който се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

Колко вълнуващо звучи, нали? Сега обаче се пригответе „Феноменалните 2“ да станат и още по-интересни, защото с нашите партньори от „Форум Филм“ имаме за вас феноменален конкурс и още по-чудесни награди. За да участвате в него трябва да направите нещо, което обичате – да рисувате. Но не каква да е рисунка... Трябва да ни нарисувате как вие си се представяте като част от семейството на Феноменалните. Дали ще бъдете по-големите братя и сестри, какъв ще е супергеройският ви костюм или сила, как ще се справяте с нея, кого ще побеждавате, как ще изглеждате – всички тези детайли и теми са позволени.

Интересно, нали? Сигурни сме, че вече имате идея за рисунката си, така че се захващайте за работа. След това разбира се не забравяйте да ни я изпратите заедно с вашите име, фамилия и навършени години. Срокът за участие е до 25-ти юни, а имейлът на който можете да изпратите рисунките си е добре познатият info@az-deteto.com

Както вече ви казахме имаме и чудни награди: детска тениска и бутилка за вода, тетрадка и несесер с принадлежности, подскачащо топче и плажна хавлия, всички от филма за Феноменалните.

Така че побързайте – очакваме ви с нетърпение и не забравяйте: „Феноменалните 2“ идват в кината на 2D, 3D и 4DX от 15 юни.Коментари
6 коментара

silvana , 10 г.,

Публикувано на 12.06.2018

извинете но може ли да добавя и текст към рисунката

От редакцията: Разбира се.

Ели Арсова, 10 г.,

Публикувано на 12.06.2018

Може ли да нарисуваме любимия си герой и ако победя ще ми дадете ли бутилката за вода?

От редакцията: Здравей, ще ти я дадем разбира се, но молим да се опиташ да следваш темата, може и пак да нарисуваш любимия си герой.

Гергана Книжарова, 12 г.,

Публикувано на 15.06.2018

Ако победа можели плажната хавлия

От редакцията: Може.

Гергана Книжарова, 12 г.,

Публикувано на 17.06.2018

Благодаря ви много

вики вл, 13 г.,

Публикувано на 17.06.2018

Може ли ако победя да ми дадете бутилката за вода?

От редакцията: Може.

Ели Арсова, 10 г. г.,

Публикувано на 18.06.2018

Получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Получена е.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град