зоокът

Начало | зоокът | Снежен човек и панда, каква сладурска комбинация!

Снежен човек и панда, каква сладурска комбинация!

Аз детето | 2016-12-22

Снежен човек и панда, каква сладурска комбинация!

Трогателни кадри, показващи как представител на вида голяма панда си играе със снежен човек в канадски зоопарк, разтопиха сърцата на интернет потребителите, пише в. „Дейли експрес“. Клипчето с продължителност под три минути, качено в интернет във вторник, вече е гледано над 330 000 пъти. Видеото показва как Да Мао, мъжката панда в зоопарка в Торонто, се заиграва със снежен човек, направен от гледачите, за да оползотворят изобилния сняг.

Симпатичният 8-годишен обитател, пристигнал в Канада от Китай през 2013 г., многократно поглажда с две лапи другарчето си от сняг, преди да направи опит да се покачи върху него. Начинанието се увенчава с успех и Да Мао гордо се намества върху главата на снежния човек, но се свлича надолу. При следващия опит главата на фигурата от сняг пада. Това не осуетява катераческите намерения на пандата. Кадрите показват как Да Мао редува успешно изкатерване върху тялото на снежното другарче с претъркулвания презглава.

Да Мао и партньорката му Ър Шун се радват на голяма популярност сред посетителите на зоопарка и интернет потребителите, които имат възможност всекидневно да следят лудориите им чрез монтираната в ограждението на пандите камера.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град