малък готвач

Начало | малък готвач | Сладоледени космически комети

Сладоледени космически комети

Кристиана Герова | 2011-09-07

Ще са ви нужни:
1 голяма чиния
бисквити
купа
лъжица
много дребни бонбони
чаена лъжичка
шоколадови стърготини
шоколадов сладолед
фунийки за сладолед

Начин на приготвяне:
За да направите големи прашинки космически прах, вземете бисквитите, сложете ги в купата и с лъжицата ги натрошете на парченца. Прибавете дребните бонбони към тях, за да направите по-малки парчета космически прах, а след това добавете и шоколадовите стърготини. Разбъркайте добре с чаената лъжичка.
За да направите главата на кометата загребете една топка от шоколадовия сладолед и я оваляйте в "космическия прах". Оформете добре сладоледената топка. Ако е започнала да се топи я сложете във фризера за малко. Опашката на кометата направете с помощта на сладоледената фунийка. Внимателно поставете върху нея главата на кометата и леко я притиснете надолу, за да сте сигурни, че няма да падне, след това я поставете в чинията.  Опитайте!

Вижте още:
Битката на кометите



Коментари
3 коментара

ник дечева, 9 г.,

Публикувано на 22.11.2011

звучи ми много фкусно и лесно за направа супер ще е да си направя и за и искм да питам нещо как аз да испратя моята рецепта измислих една рецепта за салата и я направих много вкусно стана така че бих искала да ви я испратя но как моля ако някой знае да ми каже или пък сценаристите на сайта защотомного искам да испратя рецептата но как незнам

evelina IVANOVA, 11 г.,

Публикувано на 07.01.2015

SYYYYYYYYYYYYYYYYYYPER!!!!!

evelina IVANOVA, 11 г.,

Публикувано на 07.01.2015

VAHSATA STRANITZA E MNOGO-DOBRA.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град