Задачки-закачки

Начало | Задачки-закачки | Само най, ама най-наблюдателните ще намерят разликата в тези сладоледи!

Само най, ама най-наблюдателните ще намерят разликата в тези сладоледи!

Аз детето | 2023-07-24

Само най, ама най-наблюдателните ще намерят разликата в тези сладоледи!

Мммм... сладолед... Не, чакайте – този път няма да ядем сладолед, нито пък ще ви споделяме някоя рецепта. Този път най-вкусното лакомство на света ще ви изправи пред една наистина много трудна задача. Обичате ли да гледате две уж еднакви картинки и да намирате малките разлики, които художникът е оставил за вас? Забавно е! При това можете да го правите навсякъде и най-вече, когато нямате нищо друго интересно за правене подобна дейност много ще ви позабавлява. Да не говорим, че ще потренира и някои важни умения като концентрация, наблюдателност и дори логическото ви мислене. Такива умения помагат винаги! Но ако не успявате да забележите малките детайли може би най-добре ще е първо да намерите някои по-лесни картинки, защото тези вкусни сладоледи ще ви затруднят наистина много. Те са за най-наблюдателните от вас, защото тук има само една мъничка разлика, която само най-концентрираните ще забележат.

Искате ли да разберете дали имате наистина точно око за най-малките детайли? Тогава опитайте – всеки може да опита, но не всеки може да го види! Подложете на огромен тест концентрацията, мозъка и очите си и ни кажете на коя от трите картинки този вкусен сладолед е малко по-различен от останалите? Очакваме отговорите ви в коментарите! Да видим кой пръв ще познае!



Коментари
4 коментара

Сиси 15 , ,

Публикувано на 17.10.2019

На втория по средата.( долу има три топчета, а на другите има две. )

От редакцията: Май си много наблюдателна. ;-) И понеже обичаш игрите и без да има награди, ще те помолим да ни пишеш на info@az-deteto.com, защото искаме да ти изпратим нещо. ;-)

Николaй Йорданов, 12 г.,

Публикувано на 18.10.2019

На средният сладолет отдолу има едно бяло топче,което го няма на другите.

От редакцията: Имаш око на орел и понеже отговори без да сме обявили награда, което означава, че си наш редовен приятел, молим да ни пишеш на info@az-deteto.com, искаме да ти изпратим нещо. ;-)

Дони , ,

Публикувано на 18.10.2019

Аз не съм много добра в Открийте разликите, но средният ми изглежда по-различен.

Александра Найденова, 10 г.,

Публикувано на 24.12.2019

Аз намерих разлика в сладоледа по средата.В него има едно бяло топче,а при другите два на това място няма.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град