Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Само „Напред“ към новия магичен трейлър на Дисни и Пиксар

Само „Напред“ към новия магичен трейлър на Дисни и Пиксар

Аз детето | 2019-11-26

Само „Напред“ към новия магичен трейлър на Дисни и Пиксар

Вече сме добре запознати с новата изключително цветна и привличаща вниманието продукция на Дисни и Пиксар – „Напред“. И няма да ви изненадаме, ако кажем, че най-хубавото тепърва предстои. Доказателство за това е новият, още по-впечатляващ трейлър на необикновената анимация, който успява едновременно да разкрие повече от интересния сюжет и да предизвика още по-силно любопитство към всичко, което ни очаква.

След като двамата братя елфи разбират, че обичаният им баща им е завещал нещо необикновено, идва време той да бъде разгадан и използван по предназначение! Великото пътешествие в търсене на истини и нови хоризонти започва, а магическият подарък ще бъде водеща сила. За да им служи обаче и да сбъдне мечтата им поне за малко да се срещнат с баща си, симпатичните елфи трябва да се научат да контролират силата на мистериозното наследство. Опитите, с които успяват да върнат баща си само… наполовина и изненадващите препятствия, с които се сблъскват по пътя към истината, показват на двамата смелчаци, че първо трябва силно да повярват!

Необичайният свят в новата приключенска анимация на Дисни и Пиксар „Напред“ ще ни зарази с положителна енергия, усмивки и много хубави емоции точно на 6 март само в кината на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град