конкурси

Начало | конкурси | Рисувай, мечтай и за награда от „Парка на чудесата“ играй!

Рисувай, мечтай и за награда от „Парка на чудесата“ играй!

Аз детето | 2019-04-15

Рисувай, мечтай и за награда от „Парка на чудесата“ играй!

От 19 април се пригответе да повярвате в мечтите и в силата на въображението, което може да направи всичко възможно и истинско. Пригответе се да разберете колко важен е борбеният дух и как трудностите, които преодоляваме не само ни правят по-силни, но и ни помагат по пътя към сбъдването на мечтите. От 19 април всички дни ще бъдат чудни, защото ще имаме невероятната възможност да посетим „Парка на чудесата“ в кината на 2D, 3D и 4DX. Филмът ще ни разкаже историята на един несравним увеселителен парк, в който силата на въображението и мечтите е тази, която го кара да оживява. По-точно въображението на едно момиченце на име Джун. В един на пръв поглед обикновен ден тичайки през гората, за да намери пътя към дома, Джун се изправя срещу най-голямото предизвикателство в живота си. Тя попада в „Парка на чудесата“ – увеселителният парк, създаден някога в нейното въображение и забравен от известно време. Всички атракциони в парка, както и обитателите му, на които Джун някога е вдъхнала живот, без нея са обречени на пълен хаос и безредие. Сега с помощта на невероятните обитатели на парка, Джун ще трябва да върне чудото в „Парка на чудесата“ преди да се изгуби завинаги.

Всъщност искате ли и вие да преживеете такова приключение при това не само на големия екран! Как ли? Вече би трябвало да се досещате колко е лесно! Затворете очи и си представете как би изглеждал вашият Парк на чудесата. Какви влакчета и въртележки ще има в него, кой ще го ръководи и ще посреща малките и големи посетители на парка. И помнете, че всичко е възможно в този ваш парк. Сега отворете очи, вземете лист хартия и моливи, боички, флумастери, пастели или всичко друго, с което обичате да рисувате и просто нарисувайте вашия парк – как би изглеждал той ако бяхте на мястото на Джун!

Защо ви караме да правите всичко това? Много просто – защото е хубаво и приятно да помечтаеш и кой знае може един ден и вашият парк да се превърне в реалност. О, да! И защото с рисунката си можете да спечелите чудна награда от филма „Парка на чудесата“! Благодарение на партньорите ни от Форум Филм имаме чудни награди: магнитна рамка с вълшебен маркер, щурава чаша, магнитен конструктор или суитшърт. Така че побързайте: представете си как би изглеждал вашият парк, нарисувайте го и ни изпратете рисунката си на имейл info@az-deteto.com заедно с вашите име, фамилия и навършени години до 6 май.

И не забравяйте, че Джун ви очаква в „Парка на чудесата“ от 19 април на 2D, 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град