Вашите комикси

Начало | Вашите комикси | Приятелството пред всичко

Приятелството пред всичко

Елена Тихомирова | 2013-03-08

Представяме ви комикса на Елена Тихомирова. В него тя разказва за една лоша постъпка и за това как постъпват истниските приятели!
 



Коментари
6 коментара

Диди , ,

Публикувано на 08.03.2013

Приятелите не се загърбват, но си прощават! Браво! :)

Галя , ,

Публикувано на 08.03.2013

Много е тъпо според мен. Ако наистина една уж истинска приятелка те остави, това значи, че не ѝ пука за теб и не си струва. Майната им на такива приятелки.

Михаела , ,

Публикувано на 09.03.2013

Според мен това не е постъпка на истински приятел и комикса (това е лично мое мнение( трябва да е забавен!

Диди :–), ,

Публикувано на 09.03.2013

До Михаела: Не е нужно комикса винаги да е смешен! Всеки има свой стил! .. И на мен много не ми харесва края. Да, приятелите трябва да си прощават, но не и да се изоставят така! Все пак успех! :)

Елена Тихомирова, 13 г.,

Публикувано на 10.03.2013

Здравейте!!! Реших да напиша този комикс,защото ми беше интересно да направя нещо по различно!С него исках да покажа какво е приятелството!Всеки има право на втори шанс!Момичето което е зарязало своята приятелка в такова състояние проявява лоши качества!Но както виждате тя не я оставя след случката отива да и се извини,не е надута!!!Ето това исках да покажа че всеки приятел е допускал грешки,нима вашите приятели не са правили такива неща???Не мисля,че не трябва да си прощаваме взаимно!Аз съм доста добра по литература,можех да напиша много други истории които да са ви смешни но прецених да напиша точно този комикс за да ви покажа че в истинското приятелство се допускат които понякога са нужни за да си вземем необходимата поука от тях и да изградим едно наистина добро приятелство!!!

сияна димитрова, 15 г.,

Публикувано на 03.04.2014

Напиши коментар* Мисля че Елена тихомирова е права

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град