Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | През август отиваме на истинско приключение с любимата Дора изследователката

През август отиваме на истинско приключение с любимата Дора изследователката

Аз детето | 2019-03-25

През август отиваме на истинско приключение с любимата Дора изследователката

Този август се отправяме на мистериозно пътуване, което ще ни отведе много назад във времето с новия филм на Парамаунт „Дора и градът на златото“. Вдъхновена от анимационния сериал Дора изследователката на Крис Гифорд, който е изключително популярен у нас, и базирана на една от най-интересните истории в света на приключенските сюжети, новата продукция обещава различен и нов прочит за малки и големи.

Дора прекарва по-голямата част от живота си, изучавайки необятните дебри на джунглата заедно с родителите си. Изпитала множество трудности и преминала през безброй препятствия в дивата природа, сега тя ще трябва да се впусне изцяло неподготвена в най-страшното начинание дотук – гимназията. Но тъй като приключенията са в кръвта ѝ, на Дора ѝ се налага съвсем скоро да се върне обратно в познатите гори. С помощта на най-добрия си приятел – маймунката Буутс, Диего, един доста необичаен обитател на джунглата и група тийнейджъри, които в началото не са особено ентусиазирани да участват, Дора се впуска в опасна мисия, за да спаси родителите си и да разкрие загадката, която се крие зад изгубения златен град.

В ролята на Дора влиза прекрасната Изабела Монер, а нейните родители ще бъдат представени от Ева Лонгория и Майкъл Пеня. Сред останалите актьори във филма са Еухенио Дербес, Темуера Морисън, Бенисио дел Торо, Адриана Бараза, Джефри Уолбърг и други. Сценарият на Дора и градът на златото е дело на Николас Столър, а режисьор на филма е Джеймс Бобин.

Ще се потопим в мистерията заедно с „Дора и градът на златото“ от 23 август само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град