покани

Начало | покани | Образователни игри, рисунки на морски животни и още много забавления очакват децата в Пловдив

Образователни игри, рисунки на морски животни и още много забавления очакват децата в Пловдив

Аз детето | 2020-01-07

Образователни игри, рисунки на морски животни и още много забавления очакват децата в Пловдив

Регионалният природонаучен музей се включва в официалната програма на закриващия уикенд на Европейска столица на културата – Пловдив 2019 с двудневно събитие за деца под заглавие „Живата планета“.

Всички деца ще имат безплатен достъп до експозицията на музея в двата дни на закриващия уикенд 11 и 12 януари. Децата ще могат да се включат и в специалните събития – образователни игри (събота от 11:00 до 15:00), рисунки на животни върху детски лица (неделя от 11:00 до 15:00), оцветяване на морски животни, пеперуди, бозайници и птици, както и подреждане на дървени пъзели на животни (събота и неделя целодневно).

През двата дни до музея ще се издига впечатляващият светещ балон с хелий „Живата Земя“, както и двуметрови „летящи“ риби. Събитието е празник на любовта и уважението към нашата красива планета, дом на невероятни създания, които всички можем да обикнем, когато ги опознаем по-добре. С това послание искаме да изпратим Европейската столица на културата – Пловдив 2019 и да пожелаем успех на следващите участници през 2020.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град