Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нов трейлър на „Красавицата и Звяра“ показва приказната страна на история, стара колкото света

Нов трейлър на „Красавицата и Звяра“ показва приказната страна на история, стара колкото света

Аз детето | 2017-01-31

Нов трейлър на „Красавицата и Звяра“ показва приказната страна на история, стара колкото света

Последният трейлър на една вечна приказка ни показва нови кадри от вълшебния свят на „Красавицата и Звяра“. Игралната версия на класическата анимация на Дисни ще оживее на голям екран на 17 март на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX. Според създателите си, тя ще бъде по-мрачна и реалистична от анимационната класика от 1991 г., но няма да губи и частица от нейната магия и очарование.

Станете свидетели на незабравимата история на умната, прекрасна и независима млада дама Бел, която жертва себе си, за да спаси баща си от плен в замъка на Звяра. Изживейте отново сприятеляването ѝ с очарователната омагьосана прислуга в замъка и възникването на искрената и неподправена любов, която ѝ позволява да погледне отвъд страховитата външност на Звяра и да открие доброто му сърце. Ще успее ли и този път Бел да развали проклятието, преди да е паднало и последното листенце на омагьосаната роза и принцът да остане звяр завинаги или създателите са ни приготвили нов прочит на класиката?

Освен незабравимите и обичани от всички песни от оригиналната анимация, новата игрална версия на филма ще предложи и три изцяло нови песни, дело на композитора Алън Менкен („Малката русалка“, „Аладин“) и писателя и автор на текстове Тим Райс („Цар Лъв“, „Евита“). Две от тях – How Does A Moment Last Forever и Evermore – ще бъдат в изпълнение на световно известните музикални звезди Селин Дион и Джош Гробан.

В главните роли ще видим Ема Уотсън (поредицата за „Хари Потър“) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс („Хобит: Битката на петте армии“) като Гастон – красивият, но плиткоумен селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон. Във филма с гласовете си ще участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Режисьор на „Красавицата и Звяра“ е Бил Кондън, а сценарият за пълнометражната версия на класическата приказка е написан от Евън Стилиотополус, Стивън Чоски и Бил Кондън.

Незабравимата приказна история идва в кината в дублирана и субтитрирана версия на 17 март в 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град