интересно

Начало | интересно | На кой герой от „Мулан“ приличаш? – забавния тест направи и интересна награда спечели

На кой герой от „Мулан“ приличаш? – забавния тест направи и интересна награда спечели

Аз детето | 2020-09-18

На кой герой от „Мулан“ приличаш? – забавния тест направи и интересна награда спечели

Всеки е чувал или гледал впечатляващата история на смелата и непримирима Хуа Мулан! Момичето, което за да защити честта на семейството и народа си, самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай, превръщайки се в легендарен воин. Ех, колко красива история! Всички бихме искали да имаме съобразителността и смелостта на Мулан, нали? Но какво ще кажете ако притежавате качествата на командир Тунг, например? Това също не е толкова лошо, защото той определено притежава подобна смелост, пък и е умен! А на някой друг герой?

Искате ли да разберете на кой герой от историята за Мулан приличате? Тогава направете нашия тест, а докато се забавлявате с него може и да спечелите интересна награда. Как, можете да прочетете ето тук! Но преди това направете и теста! Сигурно знаете как става, но ще ви припомним! Срещу всеки отговор на 8-те въпроса ще видите емотиконка. Изберете най-верния отговор за вас и запомнете каква емотиконка точно ви се е паднала за всеки отговор. После която емотиконка ви се повтаря най-често – това е вашия резултат. И не забравяйте, после проверете как може да спечелите награда.

Сега ето и забавния тест!

1. Кой от изброените е любимия ви цвят?

Кралско червено

Императорско лилаво

Богато жълто

Чисто бяло

2. Представете си, че сте в света на Мулан! Кой щеше да е най-добрият ви приятел?

Духовете на предците

Магически пазител

Баща ви

Някой обикновен войник

3. Кой от изброените плодове ви харесва най-много?

Ябълка

Мандарина

Ананас

Пъпеш

4. Кое от изброените животни ви харесва най-много?

Куче

Панда

Щурец

Дракон

5. Ако бяхте в света на Мулан и трябваше да бъдете смел войн за какво щяхте да се биете?

Семейството си

Честта си

Себе си

Страната си

6. Кое от изброените оръжия щяхте да използвате най-често?

Меч

Лък

Сабя

Ръцете си

7. Какъв щеше да е бойният ви стил?

Бойни изкуства

Умения с меча

Магически способности

Нямаше да се бия

8. Кой от изброените филми ви е любим? (Освен „Мулан“)?

Смелата Ваяна

Замръзналото кралство

Спящата красавица

Зоотрополис

Ако имате най-много Вие сте Мулан! Вие сте силен, умен, съобразителен, смел и винаги поставяте честта на семейството си и тяхната безопасност на първо място! Това са все чудесни качества, които се надяваме да запазите.




Ако имате най-много вие сте командир Тунг! Не по-малко смел и съобразителен от Мулан, вие също сте готови на всичко за семейството и приятелите си, но освен това сте умен и винаги, когато някой поиска можете да му дадете идеалния съвет. Така че продължавайте в същия дух!

Ако имате най-много вие сте Ксианиянг. Притежавате невероятни способности, които могат да бъдат както много полезни, така и много опасни. Зависи кой ще поиска да се възползва от тях! Вие сте една почти мистична личност, която някой може да опознае напълно само ако самите вие позволите. Възможностите ви са почти безкрайни.

Ако имате най-много вие сте Хуа Ли. Безкрайно мъдра и мила, но също толкова смела, като Мулан, вие сте човекът, който може да даде съвет на всеки и за всичко. А приятелите и близките ви винаги могат да разчитат на вас да ги успокоите, да им дадете съвет и да ги научите на мъдрост.



Коментари
2 коментара

Светозара Нурадиян, 13 г. г.,

Публикувано на 05.10.2020

Аз съм Хуа Ли. Безкрайно мъдра и мила, но също толкова смела, като Мулан, вие сте човекът, който може да даде съвет на всеки и за всичко. А приятелите и близките ви винаги могат да разчитат на вас да ги успокоите, да им дадете съвет и да ги научите на мъдрост.*

Анна , 14 г.,

Публикувано на 08.11.2020

Аз съм командир Тунг.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град