новини детски

Начало | новини детски | Мечо Пух вече и на голям екран

Мечо Пух вече и на голям екран

Аз детето | 2011-07-11

Мечо Пух вече и на голям екран

Вече няколко поколения са израснали с историята на философски настроеното и забавно „глупаво мече“ Мечо Пух и неговите приятели от Голямата гора.
Disney подготвят нова вълнуваща среща на Мечо Пух и приятелите му от Голямата гора с големия екран на киното, както и с безбройните им малки и големи почитатели на 22 юли 2011 година. Вдъхновен от пет разказа от книгите на А. А. Милн за палавото мече, филмът ще въвлече зрителите в една нова история, изпълнена с присъщото очарование и остроумие на познатите епизоди за колоритните обитатели на Голямата гора.

Този път, любимото на много деца и възрастни палаво мече, ще поеме на щуро пътешествие в търсене на Кристофър Робин и изчезналата опашка на Йори. Един уж обикновен ден ще се окаже доста натоварен и изпълнен с премеждия за мече, което е излязло просто да си намери малко мед. В приключението се впускат чаровните му приятели Тигър, Заек, Прасчо, Бухала, Кенга, Ру, както и самият Йори. Издирването на нова опашка за Йори се превръща от забавна игра с апетитна награда в предизвикателство за веселата компания. Сред необичайните им идеи ще се окажат 17 различни предмета, сред които балон, йо-йо и дори акордеон. Когато Кристофър Робин трябва да реши коя е най-подходящата опашка за Йори, обитателите на Голямата гора установяват, че той е изчезнал, а истинското им приключение в търсене на техния приятел започва с появата на страховития въображаем враг Паксъм.

След повече от 35 години от първата пълнометражна анимация за Мечо Пух, Disney ни връщат към традиционния киноформат с новите му приключения, за да ни напомнят колко интересно и пъстроцветно място е Голямата гора. Най-малките почитатели на лакомото мече, които за първи път ще се докоснат до магията на киното с новите приключения на Мечо Пух, ще чуят любимите си герои на български език с гласовете на Кирил Кавърдиков (Пух), Георги Иванов (Йори), Васил Стойчев (Бухала), Васил Пейков (Кристофър Робин), Мирослав Цветанов (Прасчо), Симона Нанова (Кенга), Самуил Сребрев (Ру), Любомир Младенов (Зайо), Георги Тодоров (Тигър), Николай Пърлев (Паксъм) и Стефан Стефанов (Разказвачът).

Специално за българските почитатели на Мечо Пух Белослава записа на български език песен към пълнометражния филм „Добре дошъл в моя свят“. Клипът на песента беше заснет от Disney студио в Полша, където изпълнители от цял свят се събраха, за да изпълнят песента посветена на приятелството на над 10 различни езика.

Прочетете още:
Песничката на Мечо Пух
Историята на Мечо Пух
Карлсон и Мечо Пух
Открийте разликите в картините с Мечо Пух
Сянката на Мечо Пух
Нови забавни и интересни истории за Мечо Пух
Мечо пух има звезда на Алеята на славата



Коментари
1 коментар

arzu shenol, 10 г.,

Публикувано на 28.08.2011

mojeli da mi kajete nesto kakvo se obestqva viv alisa v stranata na cudesata

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град