новини детски

Начало | новини детски | Кой спечели комплект книжки от Роалд Дал

Кой спечели комплект книжки от Роалд Дал

Аз детето | 2010-10-05

Кой спечели комплект книжки от Роалд Дал

Денят на Роал Дал се чества на 13 септември – рожденият му ден – всяка година от 2006 насам. През 2010 г. издателство „Ентусиаст“ се включиха в световната традиция, посветена на известния писател, с партьорството на Az-deteto.bg, с кампанията „Не ме безпокойте, чета!“. Над 1000 почитатели на Роалд Дал получиха своя подарък закачалка за брава „Не ме безпокойте, чета!“, а десетима от всички регистрирали се за участие в специалната  игра, спечелиха фантастичния комплект от книги на автора: „Фантастичният господин Фокс“, „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Чарли и Големият стъклен асансьор“ и „Семейство Тъпашки“ и подарък тениска от любимия детски портал Az-deteto.bg:

Даниела Димитрова от Стара Загора
Трайко Матев от Силистра
Цветомира Атанасова от Добрич
Лиляна Георгиева от Бургас
Карина Костова от Нови Искър
Ивелина Иванова от Варна
Десислава Апостолова от София
Вера Найденова от Ловеч
Геновева Гочева от Добрич
Емилия Стоянова от София

За района на София печелившите ще получат своята награда по куриер, а за спечелилите от други градове на страната – по Български пощи с обратна разписка.

Кампанията „Не ме безпокойте, чета!“ приключи с последния ден на месец септември, но подаръците  и изненадите все още не са свършили. Издателството продължава да радва най-младите читатели и техните родители с още заглавия от Разказвач № 1 в света – Роалд Дал. На 5 октомври излиза още една от вълнуващите му истории за деца — „Вълшебният пръст“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град