покани

Начало | покани | Костенурките Нинджа и Ъпсурт в Синеплекс

Костенурките Нинджа и Ъпсурт в Синеплекс

Аз детето | 2007-05-23

На 1 юни от 16.30 ч. в СИНЕПЛЕКС е премиерата на анимацията КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА - филмът за познатите на всички зелени герои, които този път говорят на български език със софийски диалект – типично в стила на рапърите Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч от “Ъпсурт”.
Те, заедно с актьор Цанко Тасев, озвучават ролите на четирите мутирали земноводни с имена на ренесансови художници и ще бъдат специални гости на събитието.

ИЦО ХАЗАРТА е ЛЕОНАРДО – всепризнат лидер и най-добре обучен нинджа боец. Перфектен, дисциплиниран, с интерес към духовните аспекти на учението и кодекса на нинджите. Неговото оръжие са мечовете

БАТ ВЕНЦИ е РАФАЕЛО – избухлив, грубоват и свиреп боец с много скрити умения. Неговото оръжие е тризъбата кама.

БУЧ е МИКЕЛАНДЖЕЛО – шегаджия, клоун, фен на поп-културата, безгрижен, душата на компанията. Неговото оръжие е нунчако.

ЦАНКО ТАСЕВ е ДОНАТЕЛО – експерт в техниката, умен и схватлив, изобретателен и сдържан. Интересува се от интернет и виртуалното пространство. Трудно се подава на провокации и не налита на бой. Неговото оръжие е тоягата.

За малките зрители на 1 юни ще бъде подготвен специален реквизит – меч и домино за лицето, с които те ще могат да си направят моментна снимка като истински нинджи, заедно с момчетата от най-продаваната българска рап група и да получат автографи от тях. А трима ще спечелят оригинална играчка-герой от филма. Безплатни снимки ще има още на 2 и 3 юни от 15.00 до 19.00 ч.



Коментари
1 коментар

don -------------------------------, 13 г.,

Публикувано на 17.08.2008

mnogo qko detsko

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град