покани

Начало | покани | Космически забавления и безплатен вход за Планетариума в Пловдив за децата до 7 години

Космически забавления и безплатен вход за Планетариума в Пловдив за децата до 7 години

Аз детето | 2021-02-18

Космически забавления и безплатен вход за Планетариума в Пловдив за децата до 7 години

През идния уикенд – 20 и 21 февруари Регионалният природонаучен музей – Пловдив ще работи с безплатен достъп до прожекциите в Планетариума за деца до 7 години. Специалната отстъпка е валидна само при условие, че детето е придружено от родител в залата. Часовете за прожекции са фиксирани (10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:00) и с капацитет до 30% заетост на местата.

Всички малчугани ще получат и прекрасни подаръци – стикери на планети, ще имат възможност да участват в ателиета за оцветяване на космическа тема, както и да подреждат дървени пъзели. Събитието е част от инициативата „Месец на децата в музеите на Пловдив“, организирана от община Пловдив, и е вторият пореден тематичен уикенд на музея за месец февруари!

Детските уикенди се радват на голям интерес от страна на посетителите, което дава стимул на екипа на музея да развива и обогатява идеите за бъдещи подобни инициативи.

Организаторите напомнят, че музеят приема до 30% от максималния брой посетители и то при строго спазване на противоепидемичните мерки – минимална дистанция от 2 метра и задължително поставена предпазна маска на лицето. И молят всички гости да проявяват разбиране и търпение, когато е необходимо.

Kids vector created by brgfx - www.freepik.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град