новини детски

Начало | новини детски | „Изгубен“ – новият роман на влогъра Стан

„Изгубен“ – новият роман на влогъра Стан

Аз детето | 2020-07-03

„Изгубен“ – новият роман на влогъра Стан

„Изгубен“ е новият роман на популярния български влогър Стан, в който идолът на много български деца и тийнейджъри ни отвежда отвъд океана, за да проследи живота на Стефан, Нора и Бела в Нюйоркската академия за изкуства. Книгата с логото „Кубар“ на издателство „Егмонт“ излиза от утре в книжарниците, а в рамките на предварителната кампания жребий определи трима читатели, които да получат ексклузивни екземпляри с уникална корица с техните образи, пишат от monitor.bg

27-годишният Станислав Койчев – Стан, който има над 400 000 последователи в YouTube, талантливо пренася на страниците съвременни явления от живота на младите хора както у нас, така и по целия свят, воден от посланието за неизменната сила на приятелството, обичта и вярата в собствените способности – пътеводна светлина в усещането за „изгубеност“, често съпътстващо тийнейджърските години. Опасностите, които крият социалните мрежи; фалшът, който екраните на устройствата придават на емоциите и отношенията; страховете и агресията, които всички ние, независимо от възрастта, посрещаме и преодоляваме както онлайн, така и офлайн, са изпитания, с които днес тийнейджърите често се сблъскват, но романът цели да ги насърчи да не се страхуват от собствените си чувства и, преминавайки през бурите, да продължат напред по-уверени в себе си и в света, който ги заобикаля.

Ще се поразходим из Голямата ябълка (Ню Йорк) – ще почувстваме трескавото оживление, обзело „Тайм скуеър“, и спокойствието, скрито в самото сърце на града, сред зеленината на „Сентръл парк“. Очакват ни модните подиуми, но и коридорите на емблематични театри, дори ще се насладим на светлините на Ню Йорк върху нощните силуети на небостъргачите от птичи поглед.

Стан прави литературния си дебют с тийн романа „Невидим“ през 2017-а, а на следващата година излиза продължението му „Измамен“. Книгите оглавяват класациите на книжарниците, превръщайки се в бестселъри, и донасят на Стан 2 национални награди „Бисерче вълшебно“, определяни от детския и младежкия читателски вот.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град