• Игри навън
  • Аз рисувам
  • Кино и телевизия
  • Зоокът
  • Забавна наука
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Може ли четенето да бъде забавно за децата? Може ли четенето да бъде забавно за децата? За да стимулираме децата да четат повече трябва да им дадем... Кой каза мяу?
Вижте как се правят най-готините фигури за забавен театър на сенките Вижте как се правят най-готините фигури за забавен театър на сенкитеТеатър на сенките привлича всеки със своята тайнственост и... Кой каза мяу?
Пригответе се за пикник с палачинкови шишчета Пригответе се за пикник с палачинкови шишчета Какви планове имате за ваканцията и за идващия топъл летен... Кой каза мяу?
Защо супергероите крият истинските си имена, от какво ги е страх Защо супергероите крият истинските си имена, от какво ги е страх Какво е това? Там в небето! Това е птица? Може ли да е самолет?... Кой каза мяу?
Месецът на сладоледа идва – подгответе се! Месецът на сладоледа идва – подгответе се! Вероятно не е изненада за вас, че юли е месец на сладоледа в... Кой каза мяу?
Летяща ракета само от сламка и хартия Летяща ракета само от сламка и хартия Покажете ни дете, което не се очарова дори малко от идеята за... Кой каза мяу?
Вижте какво ще се случи ако планетата Земя спре да се върти Вижте какво ще се случи ако планетата Земя спре да се върти Вярвате или не, дори когато лежите в топлото си легло или... Кой каза мяу?
Лятна разходка из обновения зоопарк в София Лятна разходка из обновения зоопарк в София Преди седмици от столичния зоопарк представиха завършения... Кой каза мяу?
Ваканционна работилница за ученици „Играя и зная“ Ваканционна работилница за ученици „Играя и зная“ Студенти от Нов български университет забавляват и обучават... Кой каза мяу?
Дийп ще ви отведе на най-великото морско приключение Дийп ще ви отведе на най-великото морско приключение През 2100 г. човечеството е напуснало Земята, но една колония... Кой каза мяу?
На екскурзия: най-интересните забележителности на Велико Търново На екскурзия: най-интересните забележителности на Велико Търново Велико Търново – древната столица на България, впечатляваща... Кой каза мяу?
Ефектът на Мьобиус: когато математиката прави фокуси Ефектът на Мьобиус: когато математиката прави фокуси Чувайки думата математика със сигурност всеки от нас се сеща... Кой каза мяу?
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца

В час по география:
– Някой знае ли къде се... ... повече

Еньовден - 24 юни повече

Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България - 2 юни повече

Първи юни – Ден на детето - 1 юни повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

Ефектът на Мьобиус: когато математиката прави фокуси

Чувайки думата математика със сигурност всеки от нас се сеща за много числа, смятане, таблицата за умножение, която учителите к...
прочети повече