любопитно

Начало | любопитно | Светът е място за доброто – конкурс за рисунка

Светът е място за доброто – конкурс за рисунка

| 2004-07-22

Конкурсът се организира от списание УСУРИ и в него могат да участват всички ученици до 18 години, които желаят със свои творби да подкрепят инициативата на фирмите ГЕД и АкваСорс Сърце за другите.

Целта на тази инициатива е да се даде възможност на децата от домовете за деца с различни страдания, без родители и в неравностойно положение да развиват творческите си способности и умения, да изпитат удовлетворение от реализирането на труда си, като изработват сувенири, картички, картини и др. с материали, предоставени от фирмите. Тези сувенири ще бъдат предлагани на благотворителни базари и изложби на представителите на българския бизнес, дипломати, политици и просто загрижени за съдбата им граждани.

Всеки участник в конкурса Светът е място за добро може да изпрати до 3 рисунки, изпълнени с молив, флумастри, темпера, акварел, цветни моливи и с всичко друго, което изявява върху хартията творческия полет на детската фантазия. Рисунките трябва да се изпратят до 30 ноември 2004 година на адреса на редакцията на списание УСУРИ:

1124 София
ул. Янтра 3, вх. Б
списание УСУРИ

Творбите може да се изпратят и на еmail: usuri@ged-bg.net .

На гърба на рисунките трябва да са отбелязани трите имена, годините, адресът и телефонът на детето.

Най-добрите от представените творби ще бъдат публикувани в списание УСУРИ и ще бъдат представени на благотворителен базар като средствата от разпродажбите ще бъдат предоставени на инициативата Сърце за другите.

Голямата първа, втора и трета награда на най-изявените ще бъде връчена на коледното тържество на списание УСУРИ през декември 2004 година.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град