
малък готвач
Начало |
              малък готвач |
       
Бисквити „Слонско ухо“
            Бисквити „Слонско ухо“
	Необходими продукти:
	1 пакет бутер тесто
	6 супени лъжици захар
	канела
	1 супена лъжица олио
	Приготвяне:
	Разстиламе пакета бутер тесто на масата и го поръсваме със захарта и канелата. След това оформяме руло, като го навиваме от двете страни и го оставяме в хладилника за около 30 минути.
	След като го извадим от хладилника режем рулото на филийки, като за това е добре да помолим някой възрастен да ни помогне. 
	Редим нарязаните филийки в тава, леко намазана с олио или слагаме отдолу хартия за печене. Загряваме фурната на 220 градуса и ги печем до зачервяване.  След като ги извадим може отново да се поръсят с малко захар или пудра захар.  
	Вижте още:
Вкусни бисквити "Ала Шоко"
Бисквити от сметана
Шоколадови Super бисквити
Бисквити а ла Ива
Бисквитите на Мони
                        Вкусни бисквити "Ала Шоко"
Бисквити от сметана
Шоколадови Super бисквити
Бисквити а ла Ива
Бисквитите на Мони


 
                            
                        




 
                             
                             
                             
                            

Габриела , 10 г.,
Публикувано на 12.02.2012
Искам да кажа как направихме с мама тези бисквитки.По същия начин , само че не използвахме канела,защото не ни се намираше,но и така бяха доста вкусни.Когато го сложихме да се печат , те почнаха да се надуват и някои да се пречупват,тъй че ако това стане , да се подуят или да излезат малко от тавичката това да не ви притеснява :)