конкурси

Начало | конкурси | Баба Марта поздрави и награда спечели!

Баба Марта поздрави и награда спечели!

Аз детето | 2020-02-26

Баба Марта поздрави и награда спечели!

Не знаем дали Баба Марта остана очарована от вашите произведения, но ние определено сме. Беше доста трудно да определим на кого точно да дадем наградите. И все пак трябва да ги дадем на някого, така че този път избрахме: Виктория Новоселска, Антон Янчев, Велислава Иванова и Божидар Димитров.

Скоро ще се свържем с наградените, а всички вас очакваме и в новите ни конкурси, които предстоят съвсем скоро!

* * *

Ей, колко бързо дойде времето за мартеници! Като че ли преди 2-3 дни все още беше студено и валеше бял сняг, а днес вече остават броени дни в които да купим или още по-хубаво сами да изработим. Не се притеснявайте, все още има достатъчно време. Всъщност има толкова много, че дори можете да участвате в нашия бабомартенски конкурс. Нали знаете за поверието, че Баба Марта може да е много щастлива и времето навън да е прекрасно, но ако я ядосаме ни очакват нова порция студ и сняг. Вие какво искате да е времето през март?

Тогава се включете в нашия конкурс и поздравете Баба Марта, за да може тя да е доволна и щастлива. Можете да направите всичко: да напишете стихотворение или приказка, да направите картичка или мартеничка, а дори и да нарисувате рисунка. Свободата ви е пълна – единственото ни условие е произведението ви да е посветено на празника на мартениците.

Изпращайте своите произведения или снимки на тях на info@az-deteto.com до 4-ти март, заедно с вашите име, фамилия и навършени години. В замяна на вашите прекрасни произведения 4-ма от вас ще спечелят по един брой от една много интересна книга. След като обичате да творите мартенски неща, без съмнение, ще ви хареса и „Изкуството да рисуваш за 15 минути“. В тази книга ще намерите компактно представени всички важни теми от областта на рисуването: цветя, лица, животни, пейзажи и архитектура. Всяка тема се състои от различни уроци и упражнения, които се надграждат последователно стъпка по стъпка.



Коментари
3 коментара

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 28.02.2020

Искам само да попитам има ли ограничения за броят на общите произведения ? Хубав ден!

От редакцията: Няма.

Радостина Димитрова , ,

Публикувано на 25.03.2020

Здравейте, свързахте ли се с печелившите от конкурса? Има име сред тях като на сина ми, но може да е съвпадение. Лек ден!

От редакцията: Здравейте, все още не сме, най-вероятно е сина Ви, но поради обстоятелствата за сега ни посъветваха да забавим изпращането на наградите до края на март. Не че е чак толкова опасно, но все пак нали става въпрос за деца. Много съжаляваме за което, искахме да ги изпратим възможно най-бързо, но това в случая не зависи от нас. Във всеки случай – няма да ви забравим, гарантираме го.

йоана славкова, 8 год г.,

Публикувано на 19.05.2020

яко че има награди

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град