новини детски

Начало | новини детски | Академия за млади изпълнители търси чрез конкурс 5 деца, които да получат стипендия

Академия за млади изпълнители търси чрез конкурс 5 деца, които да получат стипендия

Аз детето | 2019-06-28

Академия за млади изпълнители търси чрез конкурс 5 деца, които да получат стипендия

Voice academy подготвя изцяло завършени артист-изпълнители, които искат да превърнат музиката в своя професия и да умеят да създават и изпълняват авторска музика. Учебният план и съдържанието са адаптирани от бакалавърски програми на водещи висши музикални училища в САЩ и Европа.
 
За това как млади таланти могат да получат шанс за безплатно обучение в нея, разказват преподавателите по пеене Христина Живкова и Светослав Сотиров, както и ученичката Ана Сотирова, в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"При нас започват да се обучават деца от 4-годишна възраст. Имаме различни програми, а професионалната ни програма е за ученици, завършили седми и осми клас", сподели Живкова.  Сотиров допълни, че талантът се забелязва много рано, но освен него трябва да има желание за работа. По думите на Христина Живкова част от философията им е, че желанието е на първо място и когато имаш любов към музиката, си готов да положиш огромен труд. Тя поясни, че програмите в академията са много адаптирани и чрез различни игри се учат на тази любов към музиката.
 
"Имаме доста предмети, покриващи възможностите, които един съвременен изпълнител трябва да има като качества и професионални умения. За безплатната стипендия могат да кандидатстват деца след седми и осми клас, като до 30 юни трябва да изпратят тяхно изпълнение на нашата платформа. След това ще проведем кастинг и пет от тях ще получат годишна пълна стипендия при нас", обясни Сотиров.
 


 


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град