Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Mojang позволява на играчите да решат кое ще е най-новото чудовище в Minecraft

Mojang позволява на играчите да решат кое ще е най-новото чудовище в Minecraft

Аз детето | 2020-10-01

Mojang позволява на играчите да решат кое ще е най-новото чудовище в Minecraft

Mojang обяви, че ще добави нов тип чудовище в блоковия свят на Minecraft. Компанията е създала три нови странни същества, които се доразработват в момента, но крайният избор кое от тях ще отиде в света на Майнкрафт зависи от феновете. Играчите ще могат да гласуват по време на събитието на живо на Minecraft Live, което се провежда този уикенд, 3 октомври. Докато лайфстриймът тече, ще има анкета за гласуване в официалния акаунт в Twitter на Minecraft, където ще можете да гласувате.

Тези анкети за гласуване стават доста често срещани за Mojang. Играчите успяха да гласуват за нов вид селища на миналогодишния Minecraft Live, както и за друг нов злодей – Phantom, по време на Minecon Earth през 2017 г. За щастие в тази най-нова анкета няма зловещи, немъртви чудовища, а само любопитните създания с интересни имена и забележете, които в един момент могат и да помагат на играчите. Те се наричат Iceologer, Moobloom и Glow Squid.

Iceologer: Iceologer ще живее в снежните планински земи на Minecraft. Ако откриете някой от патрулите им и се приближите твърде близо, те хвърлят летящи ледени облаци към вас. Сякаш Mojang не смята, че планинските терени са достатъчно трудни.

Moobloom: Ние определено ще гласуваме за този. Moobloom е описан като „нежно създание“, което има жълти цветя, растящи от гърба му. Те ще имат и пчели по тях, а ако играчът подходи правилно към „чудовището“, което прилича на малка жълта крава и не го убие, а го плени, ще получава дневна доза мед от него, което е супер сладко.

Glow Squid: Glow Squid е спокойно чудовище, което може да изглежда малко страшно, но няма да ви атакува. Mojang казва, че изглежда най-добре в райони с тъмни водни басейни заради луминесцентната си кожа, така че включете екипировката си за гмуркане за някои грандиозни гледки.

Mojang ще пусне информационни видеоклипове за всеки тип нови създания два дни преди лайфа. Така че погледнете, помислете и ако сте фенове на играта, помогнете при вземането на решение за новото чудовище... Макар че не са точно чудовища...



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град