За нас

Аз-детето - Българският детски портал е проект на ABC Design &Communication - подарък към българските деца! Сайтът стартира на 1 юни 2002 г. От края на м. юни 2011 г. Az-deteto.bg е собственост на Инвестор.БГ АД.

Инвестор.БГ АД е водеща интернет медийна компания в България. Чрез своите сайтове компанията достига до 47% от интернет потребителите в страната (по данни на Gemius).

Редакция:

info@az-deteto.bg
Мария Дуковска – редактор
Мирела Любенова – редактор
Вергиния Генова – редактор

Аз-детето е място за всички, които обичат приказките, забавата и са или все още се чувстват деца! Тук, наред със забавлението, ще можете да научите много нови неща!

Деца, ако този сайт ви харесва, можете да станете членове на клуба "Аз-детето"!

Аз-детето е организатор и съорганизатор на много събития.

Чуйте песничката Аз детето, ком. Борис Карадимчев, текст Вергиния Генова
На 1 юни 2008 година в софийския зоопарк за шестия си рожден ден Аз-детето осинови понито Вихър.

Награди

В категорията ПР кампания на медия със специална награда на Министерството на труда и социалните грижи бе отличена кампанията “Виртуално писмо до Дядо Коледа” с грижа и внимание към децата на българския детски портал Az-deteto.com.

Прочетете тук!

Аз-детето е обявен за най-успешен български сайт за деца и родители, категория: Детски портал на II-рия Национален конкурс, организиран от Асоциация "Родители".

Към родителите

Родители, бъдете спокойни, когато децата ви посещават Аз-детето - това място е създадено специално за тях! Целта на сайта е да обучава и възпитава децата ни чрез интересни игри и нетрадиционни, съвременни форми, които предоставя интернет! На сайта няма съдържание или линкове към сайтове с непристойно или аморално съдържание или такова, по някакъв начин нарушаващо детските права. Родители, моля запознайте своите деца с правилата за сигурност и безопасност в интернет.

За учители и възпитатели

Всички материали на този сайт могат да бъдат използвани безвъзмездно за образователни и възпитателни цели.

Учители и възпитатели, чувствайте се поканени да ни пишете със своите съвети, мнения и препоръки. Споделете своя опит - игри, материали - с българските деца в интернет чрез Аз - детето!

Реклама и спонсорство:

http://reklama.investor.bg

Отговорности

Относно авторските права и отговорностите, моля прочетете страницата Отговорности.

Пишете ни

Очакваме всеки ваш коментар, идея, предложение! Пишете ни! Благодарим на всички, които споделят с нас своето мнение!