Подвижният замък на Хоул

Начало  ›  Подвижният замък на Хоул

Подвижният замък на Хоул Подвижният замък на Хоул
Даян Уейн Джоунс
Тази книга не е от задължителните списъци


Софи има лошия късмет да е най-голямата от трите сестри в семейството си. Според всеобщите очаквания това неминуемо води до провал във всяко едно нещо, с което се захване. Един ден тя съвсем неочаквано се сблъсква с необяснимия гняв на Вещицата от Пустошта. Така се оказва под въздействието на ужасяващо заклинание, което я превръща в старица. Единственият й шанс да развали проклятието, което тегне върху нея, е в магическия замък, който никога не спира да броди из близките хълмове – подвижният замък на магьосника Хоул...

205 деца са прочели тази книга.
Те оцениха книгата с

2 2 2 2 2

Коментари

6 коментара

Марина Станчева, 11 г.,

Публикувано на 20.07.2012

Тази книга е изключително интересна Тя е пълна с приключение и емоция.. Любимата ми героиня в нея е Софи, защото тя се бори с заклинанието си да бъде старица и в същото време се опитва да помага на сестрите си, които също са се забъркали в нещо.Ще споделя, че имаше един герой, който никак не ми хареса и той беше Вещицата от пустошта тя беше направила заклинания на много хора и дори бе отвлякла принц Джъстин, но разбира се без лоши и добро герои намаше да е никак интересно.Бих изскала да кажа, кой ми е любимия момент , но те са много. Препоръчвам тази книга на всички деца, които обичат да четат за пиключеня и не се плашат от по големите книги. Продължението на тази книга е също много впечатляващо!!!

Зорница Златарова, 10 г.,

Публикувано на 01.08.2012

Напълно съм съгласна с теб,Марина.И между другото и аз харесвам същия момент от книгата!

Марина Станчева, 11 г.,

Публикувано на 12.08.2012

Мерси Зорница, радвам се, че има и други хора, които толкова харесват това приключение написано в книга!!!

Танита Димитрова, 12 г.,

Публикувано на 20.02.2013

Давам 6 на много малко книги,тъй като имам опит и мога да преценям добрите книги,но тази книга,именно тази,тя ..............тя........тя е...... тя е ФАНТАСТИЧНО МАГИЧНО ЧУДЕСНО ПРЕКРАСНА!!!!Аз съм гледала и филма,просто е невероятна история!!!!Струваше си 3 дена нон-стоп четене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Димана Димитрова, 12 г.,

Публикувано на 20.02.2013

Обожавам я!!!!!Гледала съм и филма!Прочела съм 6785 книги(засега) в живота си и тази ми е една от любимите!:)

Антоанета Ниновска, 12 г.,

Публикувано на 05.09.2013

Аз на кратко я наричам звездната книга.

Коментирай