Артур и минимоите

Начало  ›  Артур и минимоите

Артур и минимоите Артур и минимоите
Люк Бесон
Тази книга не е от задължителните списъци


Дядото на десетгодишният Артур е изчезнал загадъчно преди четири години. Единственият начин да бъде намерен е някой да разчете скритите послания. За да успее обаче, трябва да е умен, съобразителен и много смел…
Артур е точно такъв. Решен на всичко, за да открие дядо си, той тръгва на чудно и опасно пътешествие в страната на малките същества минимои и става един от тях. В това приключение Артур ще срещне добри приятели, ще търси скрито съкровище, ще влезе в битка с воини, яздещи комари, ще пътува в орехова черупка и ще спечели сърцето на красива принцеса…

891 деца са прочели тази книга.
Те оцениха книгата с

2 2 2 2 2

Коментари

7 коментара

Пагане Гачева, 11 г.,

Публикувано на 19.08.2012

Книгата е интересна.Вълшебните моменти са описани толкова добре,че всякаш читателя преживява приключенията на Артур при минимоите :)

Венцислав Воденичаров, 13 г.,

Публикувано на 12.09.2012

Казвам се Венци и попринцип не чета много книги но тази ми спечели вниманието

Damyana Mihaylova, 12 г.,

Публикувано на 26.02.2013

Книгата е една от най-хубавите, които някога съм чела.Мисля, че естрахотна и препоръчвам на всеки, който не я е чел да прочете, а и тези, които са я чели да си я припомнят(като мен :*).

виктория стоилова, 11 г.,

Публикувано на 17.03.2013

СТРАХОТНА КНИГА

Йоана Симова, 12 г.,

Публикувано на 28.07.2013

аз лично съм впечатлена от тази книга от самите приключения на Артур и от голямото му постоянство за съкровището на дядо си лично аз я прочетох за 5 дена също така я запомних много лесно защото, когато една книга е интересна се запомня лесно от читателя. Предлагам на децата от 10-16г да я прочетат защото тя е интересна за ДЕЦА с голямо въображение, защото ще могат да изживеят всичко сякаш те са героите от книгата... Тъй като ми беше много интересно прочетох и втората поредица от книгата...... Заинтересувах се и гледах филма който не е толкова интересен колкото да прочетеш книгата и да си представиш вълнението на главните герой!!!!!!!!!

мартин костадинов, 9 г.,

Публикувано на 07.08.2013

Това е чодесна книга изпълнена с много изненади и вълшества.

Мелиса Минева :), 14 г.,

Публикувано на 04.07.2015

Много як филм има тази книга

Коментирай