333 любопитни тайни за деца – Неизвестни, загадъчни и строго поверителни

Начало  ›  333 любопитни тайни за деца – Неизвестни, загадъчни и строго поверителни

333 любопитни тайни за деца –  Неизвестни, загадъчни и строго поверителни 333 любопитни тайни за деца – Неизвестни, загадъчни и строго поверителни
Сабине Фритц
Тази книга не е от задължителните списъци


Какво се крие зад проклятието на Тутанкамон? Как работи детекторът на лъжата? Кой е мъжът с желязната маска? Какво е фата моргана? Откъде идват вампирите? Какво изчезва в Бермудския триъгълник?

333 строго поверителни събития, мистериозни феномени и загадъчни случаи са разгледани подробно в тази книга за деца над 8 години. История, естествени науки, техника, криминалистика или митология - разкрити са безброй тайни от всяка област, които разказват интересни предистории. Интересни допълнителни материали: фитнес програма за агенти, експерименти, кодирани писма, загадки, фокуси и много други.

Открий истината!

345 деца са прочели тази книга.
Те оцениха книгата с

2 2 2 2 2

Коментари

6 коментара

Ивелина Андреева, 9 г.,

Публикувано на 20.06.2014

Книгата е много интересна!Миналата година я получих като награда и наистина е много хубава!

Поля Какалова, 10 г.,

Публикувано на 27.06.2014

И аз получих тази книга като награда за 1. място в състезание за презентация на тема "Моят любим национален герой". Книгата е много хубава и интересна!

Демира Недева, 9 г.,

Публикувано на 11.05.2015

От няколко дена искам да си вляза в читателския дневник,но не се получава. Въвеждам си паролата и имейла,но не се отваря.
От редакцията: Моля, пишете за този проблем на имейл
info@az-deteto.com
Защото може проблемът да е само при вас. Когато ни напишете имейл, потребителското си име за влизане, тогава ще можем да ви кажем нещо повече. Но моля, пишете по имейла, защото с коментар няма да публикуваме имейли, за да не ги затрупат роботите със спам. Също, моля, напишете и с кой браузър сте.  

Мерилин Колева, 14 г.,

Публикувано на 19.05.2015

Може ли да ви задам един въпрос - тези книги онлайн ли се четат или този сайт се използва, за да се фукате колко книги сте прочели?

Кристиан Цонев, 11 г.,

Публикувано на 07.06.2016

Страхотна книга! Обожавам я !

александра велкова, 9 г.,

Публикувано на 12.09.2016

много интересна книга

Коментирай