Тъмна дарба

Начало  ›  Тъмна дарба

Тъмна дарба Тъмна дарба
Александра Бракен
Тази книга не е от задължителните списъци


Когато Руби се буди на десетия си рожден ден, нещо в нея е различно. Нещо достатъчно притеснително, че да подтикне родителите ѝ да я заключат в гаража и да повикат полицията. Нещо, което я изпраща в Търмънд, брутален правителствен "рехабилитационен лагер". 

Вече на шестнадесет, Руби е една от опасните.  Да покажеш истинската си същност може да ти коства живота. "Тъмна дарба" ще ви увлече в неустоимо и изпълнено с екшън пътешествие из сътворен с много въображение бъдещ свят.  

Александра Бракен е родена в пустинята на Аризона, където прекарва цялото си детство, чакайки някой да ѝ даде лазерен меч и да я изпрати да спасява Галактиката. Завършила е английски и история в колежа "Уилям и Мери", обожава "Междузвездни войни", класическия рок и джентълмените от 18-ти век. Пише за тинейджъри с телекинетични способности и магьосници с рошави коси. Когато е будна в 4 ч. сутринта, можете да я откриете да тича из Ню Йорк. Авторката вече е добре позната у нас с "Принцесата, разбойникът и фермерското момче", нов прочит на "Междузвездни войни: Нова надежда". С "Тъмна дарба" тя ще увлече българските читатели на неустоимо и изпълнено с екшън пътешествие из сътворения с много въображение от нея бъдещ свят. Бестселър на "New York Times".

6 деца са прочели тази книга.
Те оцениха книгата с

2 2 2 2 2

Коментирай