Мечти по ноти

Начало  ›  Мечти по ноти

Мечти по ноти Мечти по ноти
Майли Сайръс
Тази книга не е от задължителните списъци


Майли Сайръс се изстрелва до висините на суперзвезда с шеметна скорост. Още преди да се усети, тя постига феноменален успех както на телевизионния екран, така и на сцената. До не много отдавна тя води най-обикновен живот във ферма в щата Тенеси и времето й е запълнено с обичайните ежедневни задължения вкъщи и в училище и с репетиции на мажоретния състав. А сега времето й е наситено с концерти, телевизионни и филмови продукции, фотосесии.
Бързо постигнатият успех и слава обаче не замайват главата на момичето, израснало в малко градче в американския Юг. Тя остава вярна на корените си и може би тъкмо това й дава сили.

„Мечти по ноти“ е вълнуваща, искрена и често украсена с хумор история за порастването на едно момиче – няма значение, че момичето е знаменитост. Разказът на Майли обхваща изживените неприятни моменти като тормоза от нейни съученички, до върховите мигове по време на кастинга за ролята на Хана Монтана и първата любов, въвеждайки читателите в нейния свят. Тази книга е наистина уникален поглед към личния свят на една от най-големите и ярки звезди на нашето време, която не се бои нито да погледне назад, нито да продължи напред и да изживее мечтите си.

674 деца са прочели тази книга.
Те оцениха книгата с

2 2 2 2 2

Коментари

11 коментара

Зорница Златарова, 10 г.,

Публикувано на 30.07.2012

Майли Сайръс говори само за изкуството и за живота си!

Зорница Златарова, 10 г.,

Публикувано на 16.08.2012

Когато започнах да я чета,просто не знаех къде съм!Спрях да чета,защото майка ми ме стресна.

Симона Чалъкова, 10 г.,

Публикувано на 13.09.2012

Тази книга направо ме разби

Blair Waldorf, 12 г.,

Публикувано на 17.11.2012

Книгата е прекрасна!Прочетох я когато бях на 9.Е понякога ми ставаше скучна и я оставях ,но после пак продължавах.Като се замисля книгата не е чак толкова дебела ,аз постоянно чета книга с над 200 страници.

Магдалена Христова, 9 г.,

Публикувано на 06.12.2012

Майли Съйръс готова само за изкуството на музиката ; живота си .

Radostina Nikolaeva Rusinova, 10 г.,

Публикувано на 29.03.2013

Мисля,че книгата е прекрасна.Не съм чувала по-красива история за едно младо момиче което иска да осъществи две мечти едновремено.

simoua колаксъзова, 7 г.,

Публикувано на 07.07.2013

гот

Йоана Симова, 12 г.,

Публикувано на 28.07.2013

Мисля че това е една великолепна книга в която се разказва за животът на едно момиче което въпреки трудностите тя продължава да осъществява мечтите си... Това да имаш двойнствен живот никак не е лесно.

Mimi Dimitrova, 14 г.,

Публикувано на 17.08.2013

This is the magical world in the life!!!

Антония Янева, 9 г.,

Публикувано на 28.09.2013

Все още не съм я прочела,но съдейки по вашите коментари смятам ,че е много интересна и ще я прочета

Симона Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 26.09.2014

Най – много обичам Майли Сайръс защото е Хана Монтана а аз обожавам нейните песниии !!! Моля прочетете я!!! Много ще ви хареса !!!

Коментирай