новини детски

Начало | новини детски | Над 40 картини озариха коридорите на ВУЗФ в благотворителната изложба „Деца помагат на деца“

Над 40 картини озариха коридорите на ВУЗФ в благотворителната изложба „Деца помагат на деца“

Аз детето | 2021-06-01

Над 40 картини озариха коридорите на ВУЗФ в благотворителната изложба „Деца помагат на деца“

Най-голямото небанково управляващо дружество в България „Конкорд Асет Мениджмънт“ организира благотворителна изложба „Деца помагат на деца“, в която приходите от всяка закупена картина на малките художници ще отидат за образованието и професионалното обучение на млади таланти. Откриването на изложбата беше на 30 май, и премина при огромен интерес.

„Инвестициите в бъдещето на децата са инвестиции не само във финансовото им бъдеще, но и инвестиции в техния талант. Затова тези две неща могат и трябва да вървят ръка за ръка“, заяви пред камерата на Bulgaria ON AIR изпълнителният директор на „Конкорд Асет Мениджмънт“ Наталия Петрова. Тя откри официално изложбата и приветства всички.

„Ние представяме тук и нашия продукт „ОтЛИЧЕН Финансов План“, който представлява регулярна схема за инвестиция всеки месец на избрана от родителите сума, която в бъдеще се натрупва и има спестовен характер и би могла да послужи на децата“, допълни още тя.

Изложбата включва 40 картини. Те са дело на 19 деца от 5-ти и 6-ти клас на столичното 145 ОУ „Симеон Радев“. А малките художници бяха особено радостни да помогнат и да дарят своите картини с благотворителна цел.

„Така може да дадем шанс на всички, защото не всички имат еднакви възможности“, обясниха пред камерата и две от малките художнички Габриела и Йоана, които се включиха в изложбата.

Изложбата може да бъде видяна във Висшето училище по застраховане и финанси на 1 юни от 15:00 до 19:00 часа, а който иска да си закупи някоя от картините може да го направи на място. Предвидени са подаръци за всички малки посетители.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град