новини детски

Начало | новини детски | Добре дошла, 2023! Честита Нова година!

Добре дошла, 2023! Честита Нова година!

Аз детето | 2023-01-01

Добре дошла, 2023! Честита Нова година!

Ето че отново е първи януари! Дата, която имаме веднъж на 365 дни, но годината е друга. Тя вече е 2023 и ще я има само тези 365 дни, такава, каквато е!

На първи януари всеки от нас „отваря гардероба“ на отминалата година, взима куфара и започва да подрежда в него нови надежди и мечти. Някои ще са нови, други ще изхвърлим в кошчето с желание и ще се надяваме никога повече да не се сетим за тях, а трети ще оставим по лавиците да трупат прах в очакване на нова среща.

После ще сложим и спомени, равносметки. Мигове щастие и горчивина, поражения и успехи, радост и скръб, усмивки и сълзи. Емоции толкова шарени колкото може да бъде само един живот. Багажът е стегнат!

А сега следва да обърнем лице към 2023 година, готови за следващото пътуване.

Но помнете, че каквото и да ни се случи, лично или като общество през новата година, няма как тя да е лоша щом сме още тук и можем да отворим куфара и да се опитаме да подредим около нас всичко от него. Така че вземете доброто с вас и да вървим смело напред.

Нека новата 2023 година бъде по-добра от старата, всички имаме нужда от това и да е изпълнена с хубави мигове, радостни събития, много добри новини и прегръдки, които да дадем на всички приятели! Не забравяйте да дарявате близките си с любов, правете така, че да се усмихват по-често, и те ще ви отвърнат със същото!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град