любопитно

Начало | любопитно | Знаете ли коя е вашата зодия? Вижте най-интересното за всяка!

Знаете ли коя е вашата зодия? Вижте най-интересното за всяка!

Аз детето | 2019-06-15

Знаете ли коя е вашата зодия? Вижте най-интересното за всяка!

Няма как да не сте чували за зодиите. Възрастните често четат своите хороскопи, а сигурно сте попадали на такива и в интернет или по телевизията. Според астрологията те разкриват важни части от характера ни и дори ни казват какво ще ни се случи през седмицата или месеца. Хороскопите се изготвят от хора наричани астролози, които вярват, че разположението на небесните тела (най-вече планетите от Слънчевата система) е пряко свързано със случващото се в човешкия свят и че дори до някаква степен могат да ни предскажат какво ще се случи. Това естествено не е вярно, защото какво ще ви се случи зависи само от вас и от вашите действия. Въпреки това е забавно да четеш хороскопа си и характеристиките на зодията си и да откриваш, че понякога има и нещо вярно в това, което пише и да се чудиш дали не е просто съвпадение. Понякога пък е забавно да откриваш, че нямаш нищо общо с това, което пише за твоята зодия. Петък е и е ден за забавления, така че споделяме с вас този забавен хороскоп. Ако не знаете коя зодия сте просто вижте датите в скобките, ако сте родени между някоя от тях това е тя – вашата зодия.

Овен (21 март – 19 април)

Според разположението на планетите родените под знака на овена са такива, които обичат да преследват целите си. Ако видите нещо, което искате то вие няма да се откажете от него, докато не го получите. Получавате всичко, но то в никакъв случай не означава, че то ви идва даром. Трудите се здраво за всяко едно нещо. Освен това вие обичате приключенията и да се усмихвате. А също сте и много талантливи – независимо дали можете да пеете хубаво, да рисувате прекрасно или да пишете увлекателно. Всеки от зодия Овен има някакъв талант, може би просто още не сте открили вашия. Единственото ви лошо качество е, че много бързо се ядосвате, но пък и лесно прощавате. Макар че не го чувате често знайте, че вашите приятели са късметлии, че ви познават.

Телец (20 април – 20 май)

Вашето най-прекрасно качество е, че се стараете да правите всичко както трябва и давате сърцето и душата си за всяко нещо, което вършите. Но трябва да знаете, че не бива да правите неща, които не ви носят радост. Естествено тук не говорим за задачата по математика или чистенето на стаята, но ако приятел ви помоли да гледате нещо или да играете на нещо, което на вас не ви харесва, знайте, че винаги можете да му кажете това. За някои хора вие сте загадка, чийто отговор трудно може да бъде намерен. Но знайте, че за хората, които наистина ви обичат и ценят вие сте топъл, нежен и страхотен човек. Просто показвате тези си качества само на хората, които наистина го заслужават и са успели да спечелят доверието ви.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Децата от зодия Близнаци се смятат за едни от най-щастливите на света. Освен това са и най-чаровните и най-милите и въобще най-добрите. Всеки иска да са около него, защото вие можете да направите и най-тъжния момент весел, при това само с една дума и с една усмивка. Всеки ви иска за приятел. Единственото за което трябва да внимавате е да не издавате тайните на приятелите си, не че го правите нарочно, но просто се изпускате, като изключим това сте едни невероятно мили хора.

Рак (21 юни – 22 юли)

Много от хората, които познавате ви ценят и уважават, защото имате приятно и тънко чувство за хумор, а освен това с вас може да се говори лесно по всяка една тема. Отвъд тази реалност, имате и една срамежлива страна, която често се опитвате да прикриете, а не би трябвало, защото тя също е очарователна по свой собствен начин и приятелите ви я обичат. Сами сте разбрали, че има хора, които ви карат да се чувствате по-комфортно, отколкото други, но намирате общи теми за разговор с всеки. Справяте се отлично с всички предмети в училище, които обичате, а тези, които не харесвате са ви по-трудни, но въпреки това имате голям успех и с тях, защото сте инатливи и не се отказвате лесно. Никой не може да ви накара да направите нещо, което не искате и въпреки това сте добри във почти всичко.

Лъв (23 юли – 22 август)

Децата от зодия Лъв са си лидери още от малки, те са най-уважаваният член на всяка една групичка и са изключително популярни. Това обаче не е напразно, вие имате добро сърце и винаги сте добър с другите, освен това сте просто страхотни. Вашите таланти са неизброимо много и непрекъснато се развиват. Единственото, което трябва да се постараете да подобрите е вашата разсеяност и тогава успехите ще са още по-големи.

Дева (23 август – 22 септември)

Тревожите се прекалено много, но въпреки това всеки, който е спечелил любовта ви е голям късметлия, защото сте най-загрижените хора, за които всеки приятел може да мечтае. Готови сте да помогнете във всеки един момент, дори и когато самите вие имате нужда от помощ. Обичате изключително много семейството си и сте готови на всичко за него. Това е най-важното, което ви прави страхотни.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Децата, родени под този знак са прелестни и тактични. В бъдеще ги очаква голям успех в обществото. Те са дружелюбни и контактни, обикновено са в добро настроение и много се стараят да се харесат. Последното е много важно за тях. Проблемът на Везните е, че искат да са неотразими за абсолютно всички, което може да изглежда като подмазване. А те просто не могат да търпят конфликтите и жадуват за хармония. Везните може да бъдат нерешителни и се поддават на чуждо влияние. Понякога са лековерни, особено като по-малки. Тези деца са готови винаги да помогнат на другите. Везните са наричани още миротворците на зодиака. Често те стават юристи и адвокати. Умеят да работят с хора.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Децата Скорпион са истински борци. Девизът им е: „Да противопоставя силата на силата!“ Тези деца не плачат, когато паднат и се ударят, те не обичат да демонстрират слабост. Стискайки зъби те непримиримо гледат противника и си мислят: „Почакай само, ще ти дам да разбереш“. Особено талантливи са малките Скорпиони в областта на изкуството и музиката. Надарени са с изключителен характер, темперамент и сила. Може да се твърди, че няма слаби Скорпиони. Дори някои шеговито разделят зодиака на две: Скорпион и всички останали знаци. Силата на представителите на тази зодия е в тяхната психична устойчивост, в способността им да вникват в дълбочина, както и във волята им да се променят до неузнаваемост, когато се налага да оцеляват.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Децата Стрелец имат свободен дух, ненавиждат ограниченията и правилата. Те предпочитат свободните форми на игра и забавления. Обожават домашните любимци, особено кучета и коне. Свободомислещи са и се разбират без проблеми с всички свои връстници независимо от социалния им статус и културни различия. Освен това представителите на тази зодия са изключително ученолюбиви, а обичат и да играят на открито.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Вие сте практичен земен знак, реалисти, работливи и със сръчни ръце. Освен това сте последователни и обичате да планирате и нещата да са точни. Имате репутацията на човек, който дава добри съвети. Вие сте щедри и имате добри приятели, а ако обичате някого – обичате го завинаги.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Няма значение дали са ниски или високи, слаби или силни, богати или бедни – обичате всички свои приятели, без значение как изглеждат. Вярвате в мира и в справедливостта и сте готови да помагате за това. Вие сте творчески настроени, измисляте много неща и имате свой подход към живота. Много от приятелите ви считат, че сте наистина оригинален човек!

Риби (19 февруари – 20 март)

Вие сте човек, пълен със съчувствие към другите, чувствителен и разбиращ по отношение на своите приятели, добър сте към тях. Обичате музиката и изкуството, може би най-вече киното. Понякога сте срамежливи и тихи, но имате добра памет и чувство за хумор.



Коментари
4 коментара

Вики Тодорова, ,

Публикувано на 10.03.2017

Хубав хороскоп!Аз съм зодия Лъв. :)

Габриела Велева, ,

Публикувано на 10.03.2017

Аз съм зодия Овен. Всичко, което пише е вярно. Продължавайте да качвате интересни факти за зодиите, ще ми бъде интересно да чета за своята.

Павелка , ,

Публикувано на 12.03.2017

Аз съм зодия рак и 99% е вярно.

Елена Петрова, 14 г.,

Публикувано на 17.04.2017

Аз съм зодия лъв. Обичам хороскопите, въпреки че често срещам разминавания.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град