любопитно

Начало | любопитно | Златното момиче на България Лили Игнатова ще чете пред деца в Столична библиотека

Златното момиче на България Лили Игнатова ще чете пред деца в Столична библиотека

Аз детето | 2009-09-28

Най-чаровната и грациозна шампионка на България Лили Игнатова, ще сподели с деца от столични училища откъси от книгите, оставили трайна следа в живота й. Това е част от инициативата на Столична библиотека “Книгата, която промени живота ми”.
Срещата ще се състои на 28 септември от 16.30 ч. в Американския център на библиотеката. Малките фенове на златното момиче на България ще имат възможността да разберат дали книгите са й помогнали в изкачването до най-високата стълбичка на най-престижните състезания по художествена гимнастика.

Инициативата стартира с анкета направена в цялата страна сред деца и юноши до 18 годишна възраст. Целта на допитването на Столична библиотека, организирано съвместно с Български детски портал “Аз детето” беше малчуганите да гласуват за личности от различни сфери на обществения живот, които да споделят с тях впечатленията си от книгата изиграла решаваща роля в живота им.
Досега срещи с децата имаха премиерът Бойко Борисов, Любо Нейков, Нети, Леда Милева, Ивет Лалова. В следващите месеци предстои да гостуват Елена Йончева, Иван и Андрей, Стефан Вълдобрев, Белослава и др.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град