Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Запознайте се с елегантния и забавен „Господин Магу“, който отново се завръща на малкия екран след 70 години

Запознайте се с елегантния и забавен „Господин Магу“, който отново се завръща на малкия екран след 70 години

Аз детето | 2020-07-28

Запознайте се с елегантния и забавен „Господин Магу“, който отново се завръща на малкия екран след 70 години

Господин Магу е много мил и добре възпитан. Поради зрителното си увреждане обаче, той често изпада в проблемни ситуации. Но това винаги се случва със същия елегантен стил, с който се измъква от тях. Новата поредица започва от 3 август по Boomerang.

Главният ѝ герой стана известен за първи път на зрителите през 1949-та година. Днес този сладък възрастен джентълмен се завръща на екраните в чисто ново анимационно предаване. Каква е неговата история? Въпреки че господин Магу има огромни проблеми със зрението, той все още предпочита да не носи очила. В резултат на това изпада в ред смешни неприятности, например бъркайки душ с дъжд или планинска пътека с небостъргач.

Неговото вярно куче му помага във всичките му приключения. Двамата често трябва да се изправят и срещу хамстера мегаломан Физ, който редовно крои планове да докаже на света колко голям гений е. Този микс от герои гарантира на най-младите зрители страхотно забавление всеки път.

В един от новите епизоди господин Магу ще тръгне на опасна планинска експедиция. Проблемът е, че вместо да достигне върха, той ще започне да изкачва градския небостъргач. Също ще се опита да иде на релаксиращ къмпинг – разбира се, ще го направи по свой начин и вместо на къмпинг, ще се озове в градския парк. Господин Магу също ще се посвети на наблюдения на небето, с телескопа си – това, разбира се, ще му създаде много нови, забавни неприятности.

Началото на поредицата „Господин Магу“ ще бъде на 3 август и ще продължи всеки ден от 9:00 ч. по Boomerang.

Вижте още:
Защо някои хора имат нужда от очила?
Знаете ли какво точно представлява периферното зрение?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град