За родители

Начало | За родители | Започна конкурсът за най-усмихнатите деца „ВИТА Слънчево бебе“ 2017

Започна конкурсът за най-усмихнатите деца „ВИТА Слънчево бебе“ 2017

Аз детето | 2016-10-29

Започна конкурсът за най-усмихнатите деца „ВИТА Слънчево бебе“ 2017

Всеки знае, че няма по-хубаво и искрено нещо от детската усмивка. Тя е красива и определено може да разведри и най-мрачния ден само за секунди. Смятате ли, че вашето мъниче е най-веселото и щастливо дете и има прекрасна и заразителна усмивка? Тогава участвайте в конкурса за най-слънчевите бебета! Снимайте вашето дете, когато е най-щастливо и усмихнато до уши и изпратете снимката на e-mail: bebe-na-godinata@vita.bg до 20.11.2016 г.

Във фотоконкурса могат да участват всички деца до 3 години, които са родени в болница „Вита“. Изпратените снимки трябва да бъдат вертикални, да са резолюция поне 300 dpi и размер между 3 и 4 mb. Към изпратените снимки не забравяйте да напишете имената на детето и рождената му дата, както и Ваш телефон и имена.

Екипът на МБАЛ „Вита“ ще избере дванадесетте най-усмихнати и слънчеви бебета. Със снимките ще бъде изработен специален календар за 2017 г. Всяко от 12-те избрани дечица ще получи награда:

  • Ваучер за пазаруване от електронния магазин на Мелмо (www.melmo.bg) на стойност 30 лв.
  • Комплект бебешка чанта с продукти от серията ABCDerm за бебето и комплимент за майката – мицеларна вода Sensibio H2O от Bioderma.
  • Календар „ВИТА Слънчево бебе“ 2017 г.
  • Бебето на годината, избрано за корицата на календара, ще получи бонус – Златна карта, осигуряваща 10 % отстъпка при прегледи в ДКЦ Вита за срок от две години.

„Болница Вита е предпочитано място за раждане. Повече от 20 години ежедневно се грижим за новородените и техните майки. За нас фотоконкурса „ВИТА Слънчево бебе“ е традиция и удоволствие,“ коментира д-р Тихомир Савчев, управител на болницата.

Забележка: Децата, които са били избрани за участие в календара за 2016 г., нямат право да участват.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град