новини детски

Начало | новини детски | „Заедно в час“ организира безплатна Лятна академия за ученици

„Заедно в час“ организира безплатна Лятна академия за ученици

Аз детето | 2016-06-27

„Заедно в час“ организира безплатна Лятна академия за ученици

За шеста поредна година „Заедно в час“ организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене. Часовете ще бъдат водени от млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини, които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде интересно и забавно.

Всички учители по програмата „Заедно в час“ са обучени по международен модел с фокус върху успеха на всеки ученик. Тази година академията ще се проведе в две софийски училища – 144 СОУ „Народни будители“ в ж. к „Младост“ и 96 СОУ в ж. к. „Люлин“ от 25-и юли до 11-ти август, всеки делничен ден от 8:30 до 12:30 ч.

„Заедно в час“ осигурява:
– безплатно обучение и учебни материали;
– индивидуални и групови занимания с учениците;
– специални забавни събития – игри и забавления;
– сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.

Срок за записване – 30 юни. Местата са ограничени! Участието е напълно безплатно! В първия ден на Академията (25 юли) всеки ученик трябва да носи декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник. Можете да запишете детето си на zaednovchas.bg.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град