Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Юникити“ се завръща с трети сезон

„Юникити“ се завръща с трети сезон

Аз детето | 2020-10-08

„Юникити“ се завръща с трети сезон

Положителната енергия на Юникити отново ще зарадва младата публика. През следващия сезон на поредицата, очарователната владетелка и нейните приятели ще се впуснат в множество невероятни приключения, включително състезание по ядене на хотдог и организиране на рождения ден на Сърдитко Кисел. Премиерните епизоди със сладката принцеса ще започнат на 12 октомври по Cartoon Network.

Смелата принцеса Юникити винаги излъчва страхотно настроение. Заедно с брат си херцог Пъпикорн, доктор Фокс, Хоукодайл и Ричард ще се измъкнат дори и от най-големите беди. Владетелката не се поддава на неприятностите и винаги се изправя пред тях с добро настроение и позитивизъм. Полукотката, полуеднорог се опитва да направи всичките жители на невероятната си земя щастливи. Поради тази причина тя не се страхува от предизвикателства, които включват срещи с представители на депресиращия Сърдитград.

Новите епизоди от третия сезон ще донесат неизвестни досега приключения за Юникити и приятелите ѝ. Този път чаровната принцеса ще се изправи пред предизвикателството да убеди брат си, че винаги може да разчита на нейната подкрепа. Дори когато, въпреки съвета на всичките си приятели, той реши да участва в надпревара за ядене на хотдог и се превърне в рулце наденичка. Хоукодайл пък ще трябва да се справи със счупена ръка – за щастие може да разчита на бандата за помощ. В друг от епизодите доктор Фокс ще се опита да научи Юникити, че си струва да се вслушва в съветите на другите.

Освен това, тя ще реши да зарадва приятелите си, като им достави понички и ще трябва да преодолее редица препятствия по пътя. Многоцветната банда ще организира и поредица от забавни изненади за рождения ден на Сърдитко Кисел. Дали усилията им ще доведат до очакваните резултати и ще се справят ли Юникити и нейните спътници с всички тези предизвикателства? Гледайте и ще видите!

Премиерата на третия сезон на „Юникити“ ще бъде на 12 октомври и ще продължи всеки делник от 15.00 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град