новини детски

Начало | новини детски | Ясни са победителите в конкурса за рисунка на дигитална маса

Ясни са победителите в конкурса за рисунка на дигитална маса

Аз детето | 2012-09-17

Ясни са победителите в конкурса за рисунка на дигитална маса

След като преди три седмици М-Тел се впусна по следите на най-забавната лятна детска рисунка на дигитална маса, вече са ясни художниците, които ще започнат учебната година с подаръци от телекома.

Жури, в състав Жюстин Томс, главен редактор на az-deteto.bg, Николай Петров, графити художник и представителят на М-Тел Николай Вълков, оцениха рисунките. На първо място беше класирана рисунката на деветгодишния Михаил Проданов, който ще се радва на таблет таблет Samsung Galaxy Tab 7.7. На второ място журито класира рисунката на десетгодишната Анита Ковачева, а трето място зае Борика Николова на същата възраст.

Заелите втора и трета позиция ще бъдат наградени с телефон M-Tel T300, осигурен от Prima 4Kids.

Специална награда, осигурена от az-deteto.bg, получи Гергана Стоилова, която е на дванайсет години.

Prima 4kids е подготвила награди и за първите 20 малчугани, класирани от журито. Те ще получат специален дневник „Приключения на път за училище”, в който могат да споделят своите преживявания, мисли и идеи.

В конкурса се включиха над 120 деца на възраст между 6 и 12 години, които твориха в най-иновативния магазин на телекома M-Tel Experience Store, в София. Децата трябваше да подберат внимателно композицията на своята рисунка, като използват ефектите на дигиталната маса, да проявят прецизност при формите и контурите на елементите.

Наградените рисунки можете да видите тук.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град