приказки от деца

Начало | приказки от деца | Водовъртежът на чудесата

Водовъртежът на чудесата

Деница Дойчева | 2011-05-23

Един ден Баба Яга отишла да бере билки в гората. Взела кошницата си, обула черните си цървули и си наметнала палтото... Стигнала Баба Яга в гората и почнала да бере билки. Изведнъж се появила Малката русалка Ариел от езерцето до гората. Ариел се провикнала:
– Хей Бабо Яго, какво правиш?
– Бера билки! – казала бабичката и си тръгнала.
Но Ариел я проследила до домът на вещицата. И като влязла видяла, че това е къщата на Алиса от Страната на чудесата. Ариел видяла Алиса и как Алиса гони забързаната костенурка Франклин. Франклин бързал да отиде при Снежанка, за да й каже последните новини. Но когато Франклин щял да влезе в двореца на Снежанка се появили близначките Хана Монтана и Майли Стюард. Ариел и Алиса останали завинаги при вещицата и станали нейни дъщери. А Хана Монтана казала на Франклин:
– Защо си тук?
– Отивам при Снежанка.
Тогава Хана и Майли казали на Франклин:
– Ние сме две от джуджетата, а другите пет са: сестрите на Ариел и котката на Алиса.
Тогава се появил и Зак Ефрон и Спящата красавица, която заспивала на всеки 5 часа. Те щели да отпразнуват сватбата си в двореца на Снежанка.

И така сватбата започнала на нея присъствали: Алиса и Ариел, Баба Яга и мъжът и Джъстин Бийбър, Преслава, Галена и Тони Стораро, Снежанка, Елина и Бибъл, тринадесет индианеца и с тях Покахонтас, Бритни Спиърс и Шрек, Котаракът в чизми и един носорог. Сватбата приключила и всички заживели щастливо.



Коментари
1 коментар

Ролзета Джеймс, 11 г.,

Публикувано на 13.09.2011

Хубава приказка.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град