Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Вижте как Драк и чудовищата пътуват по море в новия „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“

Вижте как Драк и чудовищата пътуват по море в новия „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“

Аз детето | 2017-11-20

Вижте как Драк и чудовищата пътуват по море в новия „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“

Чудили ли сте се някога дали най-популярните чудовища от филми и приказки понякога просто не си взимат почивка? Представяте ли си какво би било Франкенщайн да се пече на плажа или пък някой вампир да плува в басейна. За всички вас, които сте и които не сте имаме една вълнуваща новина. Третата част на хитовия анимационен филм „Хотел Трансилвания“ праща Драк, неговата дъщеря Мейвис и цялата банда на круиз и една чудовищно-смешна и смешно-чудовищна ваканция.

Вече сте гледали предишните два филма! Сигурни сме в това! Сами сте разбрали, че да управляваш хотел за чудовища никак не е лесно и е доста стресиращо, да не говорим за проблемите с внука на Драк, който се оказа с една огромна и много червена коса, която никой не очакваше. Да, Дракула определено е стресиран, особено след като е работил в хотела повече от век и има нужда от една хубава почивка, затова семейството решава да се качи на кораба и да отиде на круиз. Естествено сами се досещате, че с тези чудовища нищо не е обикновено и всичко се превръща в една забавна каша. Особено, когато круизният кораб е снабден с огромен басейн и всичко-което-можеш-да-изядеш бюфет, което изключително много се нрави на мумията Мъри. Да не говорим, какво ще стане, когато Дракула се влюбва в капитана на кораба Ерика, която се оказва потомка на професор Ван Хелсинг, враг на вампирите. Това естествено предвещава само опасности, които Мейвис трябва да предотврати без да развали почивката на всички!

„Мислите си, че познавате тези чудовища! О, още нищо не сте видели! Не сте видели най-забавните, приключенски и невероятни неща на които са способни!“, споделя Селена Гомез, която озвучава Мейвис. „Драк започва да има любовни срещи, а сега дъщеря му е тази, която се прави на загрижен родител. Да не говорим, че за първи път ще видите Влад, бащата на Дракула с бански костюм. Просто си нямате и на идея какво ще се случи тогава!“ – споделя още певицата.

Вече нямаме търпение! Филмът наистина обещава да е най-хубавият от поредицата. Направо не знаем как ще издържим до 13-ти юли 2018!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град