покани

Начало | покани | Вълна от приключения с младежки привкус ще залее Бургас

Вълна от приключения с младежки привкус ще залее Бургас

Аз детето | 2018-08-09

Вълна от приключения с младежки привкус ще залее Бургас

На 11 август, в разгара на летните емоции, слънчевият Бургас ще се превърне в българската младежка столица. По повод Международния ден на младежта на пл. „Тройката“ в красивия ни черноморски град ще бъде обособена специална зона за презареждащи приключения. Във вечерните часове ще стартира концерт с някои от най-популярните български изпълнители.

Младежкият фестивал се организира от Министерството на младежта и спорта в рамките на кампанията „Ние решаваме!“ и в партньорство с NESCAFE® 3in1. Именно в Бургас ще бъде дадено начало на двумесечното турне на кампанията, което ще обиколи общо четири български града и постави акцент върху борбата с агресията и различните форми на зависимости сред младите.

В съботния следобед от 15:00 до 20:00 ч. жителите и гостите на Бургас ще могат да презаредят за приключения, а по-активните – да предизвикат себе си на стена за катерене или да запечатат мига на специална фотобудка за „приключенски“ снимки. Точно в 19:00 ч. на сцената на пл. „Тройката“ ще излязат едни от най-обичаните от младите българи изпълнители. Pavell & Venci Venc`, 4Magic и Ева Пармакова са само част от звездите, които ще зарадват публиката в морския ни град.

В рамките на кампанията „Ние решаваме!“ подобни събития ще бъдат организирани и в градовете Пловдив, Благоевград и София. Точните дати и локации ще бъдат допълнително обявени.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град