новини детски

Начало | новини детски | В Силистра започва записването за летни клубове по интереси за деца от 8 до 18 години

В Силистра започва записването за летни клубове по интереси за деца от 8 до 18 години

Аз детето | 2019-05-22

В Силистра започва записването за летни клубове по интереси за деца от 8 до 18 години

Община Силистра и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните за пета поредна година обявява записване за Летни клубове по интереси за деца и младежи от 8 до 18-годишна възраст. Програмата за лято 2019 включва следните клубове: плуване, тенис на корт, приложно изкуство, шахмат, хип-хоп танци, латино танци, ветроходство, гребане, рисуване, йога, стрелба, самоотбрана, „Театър и приключения“ и „Млад скаут“. Участието е безплатно.

Записването се извършва с подаване на заявление и декларация по образец в деловодството на Община Силистра от 27.05 до 05.06.2019 г. При записване в клубовете ветроходство, гребане и „Млад скаут“ се подава и допълнителна декларация от родител при започване на занятията. Бланки за заявление и декларации можете да изтеглите от сайта на Община Силистра или да получите в стая 307 на Общинска администрация.

След изтичане на срока за записване, подадените заявления ще бъдат обработени и на сайта на Община Силистра ще бъде публикувана информация за състава на групите. Моля имайте предвид, че във връзка с Регламент (ЕС) 2016/ 679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г., списъците не са поименни, а съдържат входящия номер на заявлението. Поради ограничения брой места, групите се попълват по реда на подаване на заявления, като децата се разпределят по възраст.

При някои от клубовете е обявена допустима възраст за участие поради спецификата на заниманията. Възможно е записването в повече от един клуб. Възможни са промени в обявения график, които ще бъдат съобщавани на сайта на Община Силистра или от съответните ръководители на клубове след започване на занятията. Моля имайте предвид, че ако детето не посети две последователни занятия на клуба без това да е упоменато в заявлението или без допълнително своевременно уведомяване на ръководителя на клуба/организаторите, ще се счита, че освобождава мястото си. За включване в заниманията на децата, записани като резерви се поддържа връзка с ръководителите на съответните клубове.

За допълнителна информация следете сайта на Община Силистра www.silistra.bg.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град