конкурси

Начало | конкурси | В месеца на мама ѝ направи рисунка за подарък, вдъхновена от „Красавицата и Звяра“ и спечели оригинална награда!

В месеца на мама ѝ направи рисунка за подарък, вдъхновена от „Красавицата и Звяра“ и спечели оригинална награда!

Аз детето | 2017-03-09

В месеца на мама ѝ направи рисунка за подарък, вдъхновена от „Красавицата и Звяра“ и спечели оригинална награда!

Конкурсът приключи! Огромни благодарности на всички малки и по-големи красиви и умни принцеси и на всички малки и по-големи смели и прелестни принцове, които се включиха. С удоволствие разгледахме рисунките и искаме да ви кажем, че всички бяха прекрасни. Сами разбира те, че няма как да бъдем абсолютно обективни, защото за някой рисунката може да не е хубава, но за нас да е. Въпреки това много се постарахме с избора и искаме да кажем на всички вас, че ще имаме още много прекрасни конкурси с хубави награди, в които можете да се включите и че много скоро може точно вие да спечелите. Освен това нали знаете, че колкото и банално да звучи, участието също е важно, защото помислете, ако дори само един от вас не се беше включил, конкурсът никога нямаше да бъде точно същият. Ние дълбоко ценим всяка ваша рисунка! Много силно искахме да наградим всеки, но и това ще стане някой ден, силно се надяваме в това.

А този път награди получават:

  • Назлъ Чобан
  • Михаела Димитрова
  • Николета Кузманова
  • Стефани Василева
  • Цецка Пашовска
  • Симге Махмуд

Поощрителни награди, книги с историята от филма от „Егмонт“ получават: Дарин Копринков и Кристина Карова.

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите.

А всички вас ще очакваме отново в нашите конкурси и на сайта ни, защото сте страхотни!

* * *

Денят на жената може и да е минал и всички подаръци да са дадени, цветята да са поднесени и най-прекрасните пожелания да са отправени, но това въобще не значи, че денят на мама е приключил. Сигурно сте чували, че наричат март „женски месец“ пък и нали знаете, че на майките трябва всеки ден да казваме поне по едно „обичам те“. Освен това през март, при това доста скоро ще имаме още един повод за празнуване. Дългоочакваната дата е 17-ти март, а събитието е чисто новият игрален филм „Красавицата и Звяра“. Тогава за първи път ще можем да се насладим на любимата приказка на милиони деца и възрастни от цял свят по съвсем нов начин. Тогава всеки от нас ще стане свидетел на незабравимата история на умната, прекрасна и независима млада дама Бел, която жертва себе си, за да спаси баща си от плен в замъка на Звяра. Изживейте отново сприятеляването ѝ с очарователната омагьосана прислуга в замъка и възникването на искрената и неподправена любов, която ѝ позволява да погледне отвъд страховитата външност на Звяра и да открие доброто му сърце.

Приказната атмосфера на филма ще бъде допълнена от незабравими и обичани от всички песни от оригиналната анимация, както ще чуем и три изцяло нови песни, дело на композитора Алън Менкен („Малката русалка“, „Аладин“) и писателя и автор на текстове Тим Райс („Цар Лъв“, „Евита“). Две от тях – How Does A Moment Last Forever и Evermore – ще бъдат в изпълнение на световноизвестните музикални звезди Селин Дион и Джош Гробан. Бел пък ще бъде още по-красива от всякога изиграна от страхотната Ема Уотсън, която изглежда така, сякаш е родена точно за тази роля. На големия екран ще ѝ партнира и Дан Стивънс в ролята на Звяра.

Вече нямаме търпение да разберем дали и този път Бел ще развали проклятието, преди да е паднало и последното листенце на омагьосаната роза и принцът да остане звяр завинаги или създателите са ни приготвили нов прочит на класиката? Но за целта ще трябва да изчакаме още цели седем дни. Това обаче не означава, че приключението не може да започне още сега, защото заедно с партньорите ни от „Форум Филм България“ сме ви подготвили интересен конкурс с красиви оригинални награди от филма. За да участвате в него трябва да направите нещо лесно, което знаем, че обичате. Трябва просто да нарисувате закъснял подарък рисунка за мама вдъхновена от филма „Красавицата и Звяра“. Можете да нарисувате мама в ролята на красавицата, а защо пък не и в ролята на звяра, само че красив звяр ;-) или пък просто любимата ви сцена от филма. Вариантите са много, сигурни сме, че вашето въображение ще ви ги покаже.

А за 6-има от вас имаме тези прекрасни награди осигурени от „Форум Филм България“:

Всеки може да изпрати една или две рисунки на обичайния ни имейл info@az-deteto.com до 20 март. Не забравяйте в писмото си да напишете и вашите име и фамилия, навършени години. Така че грабвайте листа и моливите и започвайте. Естествено не забравяйте и да се потопите в магията на „Красавицата и Звяра“, защото филмът идва в кината в дублирана и субтитрирана версия на 17 март в 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Своите рисунки вече изпратиха:
Виктория Кьосева, 12 г.
Мария Корфова, 11 г.
Джансу Исмаил, 12 г.
Дилек Халил, 6 г.
Николета Кузманова, 11 г.
Ана Стефанова, 4 г.
Даяна Стойчева, 11 г.
Марина Коринкова, 7 г.
Дарин Копринков, 5 г.
Фая Гератлиева, 7 г.
Джазмина Амр, 7 г.
Симона Маринова, 14 г.
Калоян и Николай Хаджистойчеви
Мария Бончева, 13 г.
Яна Иванова, 6 г.
Назлъ Чобан, 12 г.
Ана Стефанова, 4 г.
Борислава Бориславова, 12 г.
Симона Кръстева, 12 г.
Никол Данева, 11 г.
Марина Йотова, 12 г.
Румяна Димитрова, 10 г.
Бюшра Ахмед, 9 г.
Ивон Дончева, 8 г.
Божана Методиева, 9 г.
Танита Милушева, 8 г.
Виктор Траянов, 8 г.
Дариа Йорданова, 8 г.
Александра Христова, 14 г.
Сиана Атанасова, 10 г.
Елица Грозева, 7 г.
Габриела Владимирова, 7 г.
Виляна Иванова, 7 г.
Даяна Христова, 10 г.
Поли Динева, 9 г.
Елена Кирязова, 8 г.
Стефани Василева, 13 г.
Айлин Рустемова, 9 г.
Никол Александрова, 10 г.
Флат Алиев, 13 г.
Мерт Манаф, 13 г.
Магдалена Иванова, 13 г.
Лора Маврова, 11 г.
Йоана Йорданова, 10 г.
Мартин Христов, 11 г.
Иванна Иванова, 12 г.
Станислава Попова, 8 г.
Бурчин Дениз, 6 г.
Айсун Бейсимова, 14 г.
Йоана Петрова, 6 г.
Назар Нуриева, 12 г.
Преслава Станева, 8 г.
Михаела Димитрова, 13 г.
София Любомирова, 6 г.
Селен Сейфиева, 12 г.
Николета Велева, 4 г.
Габриела Велева, 11 г.
Цветелина Тодорова, 12 г.
Мария Албуд, 11 г.
Кристина Карова, 5 г.
Симдже Махмуд, 11 г.
Дони Валентинова
Цецка Пашовска, 13 г.
Вики Николова, 15 г.
Натали Пашовска, 7 г.

Рисунките можете да видите тук!



Коментари
80 коментара

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 10.03.2017

Ще участвам!

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 10.03.2017

Получихте ли двете ми рисунки?

От редакцията: Получени са.

Mimi , ,

Публикувано на 10.03.2017

1. Нужно ли е да рисуваме мама като герой от филма? Може ли просто да нарисуваме момент? 2. Само от този филм ли може да рисуваме или и от детската версия на Дисни на филма?

От редакцията: Здравей, не е нужно точно това. Просто дадохме пример, може разбира се и момент да е, не е нужно да е точно от този филм, още повече, че точно той не е излязъл все още. Имаме предвид като цяло от „Красавицата и Звяра“, анимациите, дори и самата приказка. :-)

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 10.03.2017

Всъщност май няма да мога да участвам, защото рисувам ЗЛЕ!

От редакцията: Здравей, ние пък държим да участваш, напротив, сигурни сме, че можеш. Конкурсът не е само за художници, а за всички деца, пък и не сме така убедени, че рисуваш чак зле, така че опитай. :-)

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 10.03.2017

Ок, кога ще обявите печалившите?

От редакцията: Когато дойде краят на конкурса ще кажем, но обикновено винаги е за около 3-4 дни след края.

Мария , 11 г.,

Публикувано на 11.03.2017

Участвам това е един от любимите ми филми!

Mария , ,

Публикувано на 11.03.2017

Искам да питам до кога е срокът и дали сте получили моята рисунка?

От редакцията: Здравей, конкурсът е до 20-ти март включително, а рисунката ти я получихме. :-)

Елена Арсова, 9 г.,

Публикувано на 12.03.2017

А други награди ще има ли?

От редакцията: За момента това са наградите.

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 13.03.2017

ако се класирам, има ли някакъв шанс за награда да е отгледалото, защото сестра ми много го иска и скоро има рожден ден и и искам да я зарадвам - САМО АКО СЕ КЛАСИРАМ.

От редакцията: Разбира се, че има шанс. :-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2017

С един мой приятел ще участваме и може ли да си пратим рисунките заедно? Сайтът е супер.

От редакцията: Може разбира се. Радваме се, че така мислиш за сайта ни и ще ви очакваме с приятеля ти. ;-)

вики кьосева, 12 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Ок. Много благодаря! Обичам този сайт!!

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Ако се класираш можели да си избереш наградата? Мисля , че сайтът е супер както и конкурсът от много време очаквам това!!! Благодаря ви ! :–)

От редакцията: Ще разиграем наградите на томбола между спечелилите, за да е честно, но ако кажеш коя би искал ще се опитаме да го имаме предвид ако е възможно.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Имам три въпроса: 1.Ако спечеля аз ли си избирам наградата или вие ми я избирате? 2.Огледалото истинско ли е,имам предвид мога ли да се оглежда в него като в истинско огледало? 3.Ако спечеля куклата НАЙ-МНОГО МИ ХАРЕСВА. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ.

От редакцията: Ще разиграем наградите на томбола между спечелилите, за да е честно, но ще се опитаме да го имаме предвид ако е възможно. Огледалото е истинско, да. :-)

maria albud, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Каква е наградата до огледалото? Бихте ли ми казали, тъй като на снимката не се вижда много добре?

От редакцията: Наградите са: огледало, възглавничка, кутия за бижута и две кукли. Едната е по-голяма Бел, а другите две са по-малки на Бел и на Звяра. Всички от филма. :-)

Ники Кузунова, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2017

А ако спечеля аз ли си избирам наградата или вие ми я избирате.Аз може би ще участвам но просто питам моля ви отговорете ми.И много ми харесва куклата на Бел

От редакцията: Ще разиграем наградите на томбола между спечелилите, за да е честно, но ако кажеш коя би искала ще се опитаме да го имаме предвид ако е възможно.

Виктория Петрова , 9 г.,

Публикувано на 14.03.2017

Получихте ли рисунката ми. И има ли шанс ако се класирам да получа възглавничката?

От редакцията: Получена е да и има шанс. ;-)

Анонимна , ,

Публикувано на 14.03.2017

А ако спечеля аз ли си избирам наградата или вие ми я избирате?Сайтът е много готин и вероятно ще участвам но само питам.Харесва ми куклата. Отговорете ми моля!

От редакцията: Ще ги разиграем на томбола, за да е честно, но ни кажи, ако можем ще го имаме предвид.

Ива , ,

Публикувано на 14.03.2017

Има ли галерия с рисунките? Къде може да ги видим? Публикуват ли се някъде?

От редакцията: Все още не са качени, но ще има. Ще направим линк след списъка с имената на участващите, а също ще ги има и в категорията фотопоглед.

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 14.03.2017

Ако спечеля аз ли си избирам наградата или вие ми я избирате?

От редакцията: Ще ги разиграем на томбола, за да е честно, но кажи коя би искал, ще се опитаме да го имаме предвид. :-)

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 15.03.2017

Извинете но бих поискал да попитам нещо.Понеже и други искат огледалото рисунката по красота или с теглене с листчета? Питам за да имам предвид. Сайтът и конкурса са супер !!! БЛАГОДАРЯ :-) ;-)

От редакцията: Здравей, екипът ни и представители от партньорите се събират и гласуват за рисунките, които най-много им харесват, а след това между тези, които са получили най-много гласове или харесвания ще изтеглим и жребии, кой коя награда получава. Но ще имаме предвид, че харесваш огледалото, ако е възможно. :-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 15.03.2017

Получихте ли ми двете рисунки и харесаха ли ви? Снимах ги от всеки ъгъл за да се виждат добре.всъщност най много ми харесва кутията за бижута. :-) Отговорете ми моля ви.Благодаря!Конкурсът е супер.

От редакцията: Получихме ги, виждат се идеално. :-)

Николета , ,

Публикувано на 15.03.2017

Здравейте. Конкурсът е много хубав. Исках само да попитам куклата пееща ли е или само кукла, защото в един сайт бях видял същата кукла която пее песен от филма.

От редакцията: Здравей, тези които имаме не са пеещи за съжаление, но пак са хубави.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 15.03.2017

А искам да питам виждат ли се. лицата защото на снимките които съм пратила не се виждат добре. :-( :`-( :,-(.

От редакцията: Виждат се достатъчно добре, не се притеснявай.

мария даркова, ,

Публикувано на 16.03.2017

има ли възрастови ограничения?

От редакцията: Тъй като сайтът е за деца, ограничението е до 17 години. :-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 17.03.2017

Ок.:-) А искам да питам последно ако спечеля спечелилите тук ли ще рязигравате на томбола или къде.

От редакцията: Имаме специална програма, в която въвеждаме всички имена и тя тегли жребии, а тук ще напишем само имената. Но ако държиш можем да покажем снимки на екрана от тегленето. :-)

Мария , ,

Публикувано на 17.03.2017

Кога ще обявите печелившите

От редакцията: Между 22 и 23-ти март.

Гери , ,

Публикувано на 18.03.2017

кога ще пуснете друг конкурс

От редакцията: В края на март.

Селен Сейфиева , 12 г.,

Публикувано на 18.03.2017

Кога ще ме запишете ?

От редакцията: Вече си записана.

Борислава Бориславова , 12 г.,

Публикувано на 18.03.2017

Получихте ли моите снимки ?

От редакцията: Да, получихме рисунката ти, не се тревожи.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 19.03.2017

Харесват ли ви?:-)

От редакцията: Няма да си кривим душата, определено са много хубави.

Стефани Василева, 13 г.,

Публикувано на 19.03.2017

Аз ви пратих снимка на рисунката ми, но не съм записана като участник... Защо?

От редакцията: Здравей, вече го има, просто ги въвеждаме на ръка и понякога ни трябва време.

maria albud, 11 г.,

Публикувано на 19.03.2017

Само ще помоля, ако спечеля наградата тя да не е от куклите, защото аз съм вече голяма, за да си играя с кукли.

Таня Попова, ,

Публикувано на 20.03.2017

Здравейте! Изпратих рисунката на моето дете още вчера,но ми сигнализира за недоставена поща.

От редакцията: Здравейте, бихте ли ни казали от какъв имейл адрес е изпратена, за да проверим. Най-добре ще е и да я изпратите отново, проверихме, но нямаме проблеми с пощата. Най-вероятно е било нещо точно в този момент. Извиняваме се за което и молим да ни я изпратите пак. :-)

Таня Попова, ,

Публикувано на 20.03.2017

Привет отново! Опитах и изпратих рисунката-Станислава Попова на 8 години. Дано всичко е наред! Хубав ден!

От редакцията: Здравейте, благодарим за което. Получихме я. Всичко е наред. Желаем късмет на Станислава и хубав ден и на Вас. :-)

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 20.03.2017

Здравейте , рисунката ми я изпратих но не ми го пише името.

От редакцията: Здравей, вече го има, не се притеснявай. Въвеждаме ги на ръка и просто понякога ни трябва време, особено ако е събота и неделя.

Иванна Иванова, 12 г.,

Публикувано на 20.03.2017

Получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Получена е.

цвети Пашовска, ,

Публикувано на 20.03.2017

Здравейте ! Знам, че днес е 20-ти и проблем ли е ако сега ви пратя работата ми? Извинявам се !

От редакцията: Здравей, конкурсите ни винаги са до датата, която сме обявили включително, така че ако я изпратиш днес няма да има никакви проблеми.

Магдалена Иванова, 13 г.,

Публикувано на 20.03.2017

Получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Получена е, всичко е наред.

Лора Маврова , ,

Публикувано на 20.03.2017

Здравейте ! 1. Вчера пратих моята рисунка и да ви попитам дали сте я получили. 2. Кога ще кажете наградените?Благодаря предварително !

От редакцията: Здравей, получена е, вече те има и в списъка. Наградените очаквай на 23-ти пак тук, както знаеш предполагаме. ;-)

Вики Николова, ,

Публикувано на 20.03.2017

Къде трябва да пратя рисунката, за да ме включите в списъка ако имам все още шанс.

От редакцията: Здравей, има шанс, така че изпрати рисунката на имейл info@az-deteto.com

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 20.03.2017

Харесва ли ви рисунката ? Имам ли шанс да се класирам

От редакцията: Разбира се, че имаш. Не се съмнявай в това. :-)

Дони , ,

Публикувано на 20.03.2017

Здравейте, получихте ли рисунката ми?

От редакцията: Получена е.

Вики Николова, ,

Публикувано на 20.03.2017

Изпратих но получих съобщение че не е успяло да се достави, искам да знам какво да правя.

От редакцията: Здравей, просто ни го изпрати пак, получаваме писма, така че може би е бил временен проблем. Ако случайно пак не се получи можеш да го изпратиш и направо на един от редакторите на имейл mirela.lubenova@investor.bg

Maria albud, 11 г.,

Публикувано на 21.03.2017

Получихте ли моята рисунка

От редакцията: Получена е.

цвети Пашовска, ,

Публикувано на 21.03.2017

Здравейте! Получихте ли рисунките ни?

От редакцията: Здравей, получени са и ви записахме. :-)

Йоана Йорданова, 10 г.,

Публикувано на 21.03.2017

Страхотен сайт!

Йоана Йорданова, 10 г.,

Публикувано на 23.03.2017

Умирам от нетърпение! Дали ще спечеля нещо?

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 23.03.2017

Е дна от рисунките е от САЙТ

От редакцията: Здравей, би ли ни казал коя рисунка и от кой сайт. Това е наистина важно!

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 23.03.2017

Толкова съм развълнувана Благодаря!:-):-):-)Ще участвам в всеки ваш конкурс

Мартин Христов, 11 г.,

Публикувано на 23.03.2017

Може ли да има конкуренция за рисунка Хари Потър може да е по случай новата книга сценарий на ДЖ.К.Роулинг Фантастични Животни и къде да ги намерим

От редакцията: Здравей, идеята ти е наистина страхотна. Надяваме се, в следващите два месеца да я осъществим. :-)

Михаела,, , ,

Публикувано на 24.03.2017

и аз забелязах,наистина е от сайт,това не е честно ,а печели

От редакцията: Здравей, детето за което говори Мартин не е спечелило, но ако ти си забелязала нещо друго, молим да ни кажеш за коя рисунка става въпрос и кой е сайта. :-) Това е наистина важно, защото ако е така не е честно и трябва да направим нещо по въпроса.

Майката на Николета Кузманова , ,

Публикувано на 24.03.2017

А искам да питам 1.Николета Кузманова коя награда ще получи? 2.До кога ще я получи? Благодаря ви!Надявам се да ми отговорите

От редакцията: Здравейте, за Николета се паднаха куклите-фигурки на красавицата и звяра в долния десен ъгъл на картинката. Наградата ще изпратим в края на седмицата.

Михаела , ,

Публикувано на 24.03.2017

Това на Стефани Василева е снимка, а не рисунка

Михаела........ , ,

Публикувано на 24.03.2017

Погледнете тази снимка http://disney-planet.fr/wp-content/uploads/2016/11/image-belle-bete-film-09.jpg

От редакцията: Здравей, факт е, че рисунката е направена от тук, тоест идеята и всичко е взето от тук и ние се усъмнихме, но момичето ни доказа, че я е нарисувала гледайки този кадър.

Майката на Николета Кузманова , ,

Публикувано на 25.03.2017

Благодаря за бързия отговор! Тъй като и аз харесвам този хубав филм искам да питам тези фигурки само на Красавицата и Звяра са или защото на снимката има масичката с розата.Нея има ли я ? И наградата по куриер ли ще я пратите или на пощенския код в пощата? Благодаря предварително!

От редакцията: Има я и масичката с розата. Да по куриер ще ги изпратим. :-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 26.03.2017

Вие по куриер или по пощата ще ми пратите наградата?И кога ще има нов конкурс?

От редакцията: По куриер ще я изпратим и след 3-4 дни се надяваме да пуснем нов конкурс.

Николета Кузманова , ,

Публикувано на 27.03.2017

Добре!

Николета , ,

Публикувано на 27.03.2017

Извинете но има нещо важно което искам да питам.Тъй като аз утре и други ден съм на училище а мама и тате на работа и щом куриерът дойде кой ще вземе наградата??:-#

От редакцията: Здравей, обикновено ако няма никой ще дойде на следващия ден пак. Но ако искаш, за да сме спокойни всички, попитай родителите си дали ще имат нещо против да я изпратим до най-близкия офис на „Еконт", който се намира в кв. Подуяне ул. Черковна №60. Пише, че е най-близкият до вас и тогава можеш заедно с някой от тях да отидеш и да си я вземеш, когато е възможно в работното им време, което е от 9 до 19 и в събота от 9 до 13.

Николета Кузманова , ,

Публикувано на 27.03.2017

Добре може на Еконт ако няма никой.А то трябва ли да се плаща нещо там за доставката до Еконт?

От редакцията: Чудесно. Ние поемаме разходите по изпращането, не се притеснявай за това. :-)

Николета Кузманова , ,

Публикувано на 27.03.2017

Благодаря ви много.Това ми е първия конкурс в който печеля и съм МНОГО развълнувана.:-)

. , ,

Публикувано на 27.03.2017

:-)

Стефани Василева, 13 г.,

Публикувано на 27.03.2017

Здравейте пак, аз съм една от победителите и искам да ви питам каква награда ми се падна? Надавам се да не са куклите, защото съм малко голяма да си играя с тях

От редакцията: Здравей, не са куклите. Съобразихме и това, когато теглехме на кой какво е да е. На теб се падна джобното огледало. ;-)

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 29.03.2017

А кога ще пуснете нов конкурс?

От редакцията: До края на седмицата.

Николета Кузманова , ,

Публикувано на 29.03.2017

Извинете но нали днес ще си получа наградата.

От редакцията: Здравей, разбираме нетърпението ти, но по всяка вероятност по-скоро ще е утре. Просто трябва време, за да я изпратим и куриерите също да си я разпределят по техните си правила... Но при всички случай до 1-2 дни ще я получиш.

Николета , ,

Публикувано на 29.03.2017

Значи утре или други ден така ли?Добре просто в понеделник ще ходя на една ексурзия и искам да си ги взема с мен затова просто може би ако не е проблем до неделя.Благодаря !

От редакцията: Здравей, изпратихме я, така че не би трябвало да има причина да не я получиш до неделя.

Нина , ,

Публикувано на 29.03.2017

:-)Готин сайт

Анонимка , ,

Публикувано на 30.03.2017

Ще правите ли конкурс за Великден?Първо и второ:Имам идея за конкурс .Има един готин филм "Калинката и Черния котарак" по Дисни и бихте ли обмислили идеята да направите такъв конкурс за рисунка .

От редакцията: Здравей, да ще имаме конкурс за Великден, но понеже ще е свързан с конкретна дейност, която се прави точно тогава, ще го пуснем малко по-късно. Благодарим ти за идеята, в действителност имахме конкурс по тази тема, но никога не пречи да пуснем пак такъв.

Бети , ,

Публикувано на 30.03.2017

Конкурсът свърши ли.:-(

От редакцията: Здравей, да за съжаление свърши. Вече избрахме и наградените. Но съвсем скоро ще имаме два нови, ако ти харесат ще се радваме да се включиш.

Бети , ,

Публикувано на 30.03.2017

Ок

Edno momi4e , ,

Публикувано на 30.03.2017

:-)Супер сайт

Николета , ,

Публикувано на 31.03.2017

Добре само да не ги доставят до нас а направо до Еконт за да мога след училище с мама да си ги взема.

От редакцията: Уговорихме се, не се притеснявай. Казаха, че ако е днес ще е до офиса, ако е в събота ще се опитат да ти я донесат до вкъщи. Ако има някакви проблеми случайно ни пиши.

Николета , ,

Публикувано на 31.03.2017

Мама днес отиде до Еконт но няма изпратена пратка

От редакцията: Здравей, гарантираме, че сме я изпратили. Извиняваме се, че е трябвало да ходи напразно. Попитахме, казаха, че утре ще я донесат до вас, като преди това се обадят. Обикновено носят пратките между 13 и 15 часа.

Николета , ,

Публикувано на 31.03.2017

:-)

Николета , ,

Публикувано на 31.03.2017

Благодаря!:-)Ще я очаквам с нетърпение

Николета , ,

Публикувано на 01.04.2017

Много съжалявам че се налагаше един от вашите куриери да чака на вратата известно време но вече си ги получих.Благодаря!

От редакцията: Важното е, че си ги получила и всичко е наред. Надяваме се, че ти харесват и ще те виждаме пак тук. ;-)

Йони , ,

Публикувано на 01.04.2017

Кога ще има нов конкурс?

От редакцията: Планирахме го за тази седмица, но малко се забавиха нещата, така че на 4-ти април ще има нов конкурс, а също и на 9-ти. :-)

Йони , ,

Публикувано на 03.04.2017

Какъв ще е конкурса на 4април

От редакцията: За рисунка по идея на един от вас. :-)

gabi , ,

Публикувано на 04.07.2017

da da da da tovae nai hubavia kunkurs aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas idvam kunkurs

gabi , ,

Публикувано на 04.07.2017

aaz sam vav kunkursa

gabi , ,

Публикувано на 04.07.2017

iskam

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град